Multi Frame'i ilk önce AMD yaptı zaten ama yazılım ile çalıştığı için çok kötü çalışıyordu 9000 serisine gelebilir belkiFsr4 için 9000 alıcağıma gider 5000 alırım. Dlss 4 kullanırım.
fsr amd içinnvdia 4000 serisine fsr4 gelirmi
evet amd içinde nvdia kartın varsada kullnabiliyorsunfsr amd için
9000 serisine özel çünkü donanımdan besleniyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
FSR4 çok iyi olmuş, fakat sadece 9000 serisine özel diyorlar umarım eskisi gibi heryere çıkartırlar.
Fiyatına bakar.Fsr4 için 9000 alıcağıma gider 5000 alırım. Dlss 4 kullanırım.
Aynen öyle mesela ben sadece ağırlıkla PUBG ve LoL oynuyorum, AMD daha fazla kas gücünü daha az paraya verirse gider AMD alır geçerim. Isterse dlss Le 2 kat performans versin diğer oyunlarda.9000 serisine özel çünkü donanımdan besleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatına bakar.
Nasıl çalıştığına bağlı. Oyunun indir aç şeklinde kullanamayız. Ama İkiside aynı mantık çalışıyorsa mod ile yada bir kaç şey değiştirip kullanılabilir belki.nvdia 4000 serisine fsr4 gelirmi
Hayır FSR4 donanımdan besleneceeği için geleceğini sanmıyorum.Nvidia donanım olarak yeterli aslında ama AMD kalkıp da Nvidia için sürücü tarzı bir şey yayınlamaz.Belki birileri modlar vs.nvdia 4000 serisine fsr4 gelirmi
olursa kartların performansını arttırabiliriz gibime geliyor gelince görecegizHayır FSR4 donanımdan besleneceeği için geleceğini sanmıyorum.Nvidia donanım olarak yeterli aslında ama AMD kalkıp da Nvidia için sürücü tarzı bir şey yayınlamaz.Belki birileri modlar vs.