İmzadaki sistemle bende fortnite da 2k ayarda drop yiyorum , ram kaynaklı tıkanma olabilir diye düşündüm , çünkü sistemim fazlasıyla güçlü. Sırf bu yüzden sildim oyunuİşlemci AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Processor 3.80 GHz
Takılı RAM 16,0 GB DDR 4
ekran karı rx 7700 xt
2 k da 5 dakika test yaptım fortnite düşük fps veriyor Alıntıyı görüntüle
Sanal gölge diye birsey getirmişler oyunu güncelleme yapsınlar ama açık gelmesin ayarlar Cyberpunk 150.+ alıyorum fortnite yüksek ayarlar da 90 düşüyor bazenİmzadaki sistemle bende fortnite da 2k ayarda drop yiyorum , ram kaynaklı tıkanma olabilir diye düşündüm , çünkü sistemim fazlasıyla güçlü. Sırf bu yüzden sildim oyunu![]()
Senin iyi en kötü 90 olmuş , ben drop yiyordumSanal gölge diye birsey getirmişler oyunu güncelleme yapsınlar ama açık gelmesin ayarlar Cyberpunk 150.+ alıyorum fortnite yüksek ayarlar da 90 düşüyor bazen![]()
Gel biz seni War Thunder'a başlatalım. Fortnite zaten bitiyor.O zaman fortnite sıkıntı var![]()
fortnite oynarken işlemci kaçlara cıkıyorSanal gölge diye birsey getirmişler oyunu güncelleme yapsınlar ama açık gelmesin ayarlar Cyberpunk 150.+ alıyorum fortnite yüksek ayarlar da 90 düşüyor bazen![]()