Furmark prime95 değerleri normal mi?

Hangi sıvı soğutmayı alsın önerele 1 tane 🤣
Bekliyorum öneriniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.5k'ya deepcoolun var hemde sinerjide

al linkide bu çok boş yapma
120mm sıvı sogutmada kavrulur o islemci bi halta yaramaz 1k lik kule tipi daha iyi ondan 🤣🤣

Bekliyorum öneriniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

120mm sıvı sogutmada kavrulur o islemci bi halta yaramaz 1k lik kule tipi daha iyi ondan 🤣🤣
deepcool markasını izoly gibi markalarla karıştırma bence bunun 120mmlik soğutması bile o rampagenin 240mmliklerinden iyi soğutur

Az araştır, yada sus yanlış bilgilendirme.
@Sanko

Allah Allah git sen sıvı soğutmayla kule tipi karşılaştırma incele bide deepcool markasına laf ediyon cahil herif seni
Markaya değil, senin gibi bilgisiz lalelere...

Uygunsuz içerik
Markaya değil, senin gibi bilgisiz lalelere...
lan kes sen sanki çok biliyon büllük seni kule tipinin sıvı soğutmadan daha iyi olduğunu söylüyon bide bana utanmadan bilgisiz diyon bana laf kalabalığı yapacağına git deepcool markasını araştır sonra sıvı soğutma kule tipi soğutma karşılaştırması yap

hocam az bişi deepcoolu araştırsanız diyorum
120mm kendi pompasini sogutsun sonra bakariz islemciye. Marka farketmez 1.5k kule tipi sogutucu 120mm den cok daha iyidir.

lan kes sen sanki çok biliyon büllük seni kule tipinin sıvı soğutmadan daha iyi olduğunu söylüyon bide bana utanmadan bilgisiz diyon bana laf kalabalığı yapacağına git deepcool markasını araştır sonra sıvı soğutma kule tipi soğutma karşılaştırması yap
Assassin 120 var mesela piyasadaki 240mm sıvı soğutmların %90 una çatır çutur çakıyor.
Daha düne kadar 1300 liraya satılıyordu.

Çoluk çocukla uğraşıyoruz... 🤣🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,071
Üyeler
198,233
Son üye
AlSatçıDESTROYER
Geri