KMustafaP35
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
gigabyte windforce 4070 super ekran kartının sıcaklık değerleri normal mi?
genelde windforce için kötü diyorlardı da
%60 fan hızı bir tık yüksek geldi bana yoksa normal miNormal hocam. O dediğin eski serilerdeydi. Artık yeni kartların sıcaklık sorunu yok gibi bir şey.
%60 fan hızı bir tık yüksek geldi bana yoksa normal mi
hocam alttaki droplar normal mi pekiNormal hocam. Üst seviye bir model değil, üst seviye soğutma yoktur. O kadar takılma sesi rahatsız etmiyorsa.
hocam alttaki droplar normal mi peki
tamamdır teşekkür ederimYok değil. Sıcaklığın değeri. Ama o kadar test etmene gerek yok. Maksimum 10-15 yeterli.
default ayarlar herhangi bir undervolt yapılmadı.Merhaba, güzel değerler, yalnız GPU frekansı biraz fazla düşmüş gibi geldi bana. Herhangi bir undervolt işlemi yapıldı mı? Defualt ayarlar mı?
tamamdır hocam sağolun. arkadaşın yazdığı frekans değerleri beni Bi şüpheye düşürdü de onda bir sorun var mı?Windforce genel olarak en ucuz modeller arasında. Buna dayanarak ;
Fan RPM leri, eskidiğini de var sayarsak normal. Sıfırları bile 1800+ rpm lere çıkma eğiliminde.
Diğer değerler de bu videodakinden fazla uzaklaşmamış.
(RTX 4070 S Windforce O.C. vaad ettiği değerler)tamamdır hocam sağolun. arkadaşın yazdığı frekans değerleri beni Bi şüpheye düşürdü de onda bir sorun var mı?
tamamdır teşekkür ederim(RTX 4070 S Windforce O.C. vaad ettiği değerler)
Alıntıyı görüntüle
Memory normal de Core bana da düşük geldi. Kartın sıcaklıkları normal.
Bunun sebebi Furemark ayarların olabilir şu konudaki gibi çözümleri vardır muhtemelen.
tamamdır sağolun da şey dikkatimi çekti 70fps 2560x1440 da az değil mi sizin kart içinModeline göre kötü değil ama, genel olarak kötü diyebilirim. 220w için 2000rpm aşırı fazla. Benim gpu 285w çektiği halde o rpm değerlerine çıkmıyor.
Alıntıyı görüntüle