Furmark testi sonuçları

Reaksiyon skoru
19
gigabyte windforce 4070 super ekran kartının sıcaklık değerleri normal mi?
genelde windforce için kötü diyorlardı da

Ekler

• IMG_20250526_222915.webp
    IMG_20250526_222915.webp
    1 MB · Hit: 54
Merhaba, güzel değerler, yalnız GPU frekansı biraz fazla düşmüş gibi geldi bana. Herhangi bir undervolt işlemi yapıldı mı? Defualt ayarlar mı?

Yok değil. Sıcaklığın değeri. Ama o kadar test etmene gerek yok. Maksimum 10-15 yeterli.
tamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, güzel değerler, yalnız GPU frekansı biraz fazla düşmüş gibi geldi bana. Herhangi bir undervolt işlemi yapıldı mı? Defualt ayarlar mı?
default ayarlar herhangi bir undervolt yapılmadı.

Windforce genel olarak en ucuz modeller arasında. Buna dayanarak ;
Fan RPM leri, eskidiğini de var sayarsak normal. Sıfırları bile 1800+ rpm lere çıkma eğiliminde.
Diğer değerler de bu videodakinden fazla uzaklaşmamış.

Windforce genel olarak en ucuz modeller arasında. Buna dayanarak ;
Fan RPM leri, eskidiğini de var sayarsak normal. Sıfırları bile 1800+ rpm lere çıkma eğiliminde.
Diğer değerler de bu videodakinden fazla uzaklaşmamış.
tamamdır hocam sağolun. arkadaşın yazdığı frekans değerleri beni Bi şüpheye düşürdü de onda bir sorun var mı?

tamamdır hocam sağolun. arkadaşın yazdığı frekans değerleri beni Bi şüpheye düşürdü de onda bir sorun var mı?
(RTX 4070 S Windforce O.C. vaad ettiği değerler)
1748351525707.webp

Memory normal de Core bana da düşük geldi. Kartın sıcaklıkları normal.
Bunun sebebi Furemark ayarların olabilir şu konudaki gibi çözümleri vardır muhtemelen.

Modeline göre kötü değil ama, genel olarak kötü diyebilirim. 220w için 2000rpm aşırı fazla. Benim gpu 285w çektiği halde o rpm değerlerine çıkmıyor.
IMG_2097.webp

(RTX 4070 S Windforce O.C. vaad ettiği değerler)
Alıntıyı görüntüle
Memory normal de Core bana da düşük geldi. Kartın sıcaklıkları normal.
Bunun sebebi Furemark ayarların olabilir şu konudaki gibi çözümleri vardır muhtemelen.
tamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modeline göre kötü değil ama, genel olarak kötü diyebilirim. 220w için 2000rpm aşırı fazla. Benim gpu 285w çektiği halde o rpm değerlerine çıkmıyor.
Alıntıyı görüntüle
tamamdır sağolun da şey dikkatimi çekti 70fps 2560x1440 da az değil mi sizin kart için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,020
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri