Furmark testinde rx 570 performansı

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar rx 570 ekran kartıma yaptığım Furmark testi sonucunda FPS nin 11 olduğunu gördüm bu bana biraz düşük geldi açıkcası, sizce bana mı öyle geliyor yoksa bu değerler normal midir?

İşlemcin nedir? Hangi ayarda ve çözünürlükte denedin hepsi önemli.

Hangi ayar olduğu önemli, 2K ve üstü test ettiysen normaldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcim : amd ryzen 2200g
Yaptığım ayarlar : 8xMSAA 1920x1080
Süre : 10 dakika
Sıcaklık maksimum : 71 derece
MSAA ayarını hiç açmadan yaparmısın birde, MSAA ayarını 8X yapmak biraz fazla olmuş :).

Hangi ayar olduğu önemli, 2K ve üstü test ettiysen normaldir.

MSAA ayarını hiç açmadan yaparmısın birde, MSAA ayarını 8X yapmak biraz fazla olmuş :).
MSAA yı hiç açmadığımda 30 - 40 arası oluyor fps

Bir problem var o zaman, o kadarda düşmemesi lazım. Ben 75HZ monitör kullandığım için RX 580 kartım 1080p furmark testinde 75 fps sabit veriyor daha da çıkar. RX 570 inde yakın değer vermesi gerekir. Bi monitörün Hz değerine bakarmısın.

değerler normal.

Yok be kanka normal değil bu değerler 1080p için :).

Bir problem var o zaman, o kadarda düşmemesi lazım. Ben 75HZ monitör kullandığım için RX 580 kartım 1080p furmark testinde 75 fps sabit veriyor daha da çıkar. RX 570 inde yakın değer vermesi gerekir. Bi monitörün Hz değerine bakarmısın.

Yok be kanka normal değil bu değerler 1080p için :).
Monitörüm 72 hz diye biliyorum yani satıcı arkadaş öyle demişti

60Hz bir monitörünuz var, çevirici ile falanmı ekran kartına bağlı ?, onun dışında ekran kartı driverlarını kontrol edin ve oyun performansına bakın. RX 570 1080p de orta-yüksek grafiklerde iyi iş çıkarıcak bir karttır genelde.

60Hz bir monitörünuz var, çevirici ile falanmı ekran kartına bağlı ?, onun dışında ekran kartı driverlarını kontrol edin ve oyun performansına bakın. RX 570 1080p de orta-yüksek grafiklerde iyi iş çıkarıcak bir karttır genelde.
Monitör güzel aslında 900 tl ye almıştım yine monitörün videosunu izlerken yorumlardada 72 hz yazmışlar acaba bir yerden 72 ye getirebiliyormuyum yoksa beni dolandırmışlarmı

Mesela o dikkatimi çekti benim sistemimle apex oynayan birisi full ayarlarda 80 90 aldığı yerde ben 60 70 alıyorum

Monitör güzel aslında 900 tl ye almıştım yine monitörün videosunu izlerken yorumlardada 72 hz yazmışlar acaba bir yerden 72 ye getirebiliyormuyum yoksa beni dolandırmışlarmı

Mesela o dikkatimi çekti benim sistemimle apex oynayan birisi full ayarlarda 80 90 aldığı yerde ben 60 70 alıyorum
Sistemin, işlemcisi, RAM i vs her şey birebir aynı ise vardır bir şey ama furmark testin bir tuhaf geldi bana. Sen bir driverları kontrol et.

Geri