Neler Yeni

Fury x nasildir Alınır mı? cloud 2 mi alinmali ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Ne sorunu yok? Bağlantı sorunu mikrofon sorunu bir sürü sorunu var. 660TL verilebilecek tek yanı yok ki. Sesi de oyun için iyi müzik için yeterli değil. Alınmamalı.

Bende de Impact 2 Wireless var, SmartHop teknolojisi olduğundan çakışmayabilir. Zira bendeki fare hiçbir şeyle çakışmadan kendi halinde çalışıyor devamlı. Muhtemelen o konuda bir şey olmaz.

Ha sadece onu kablosuz kullanırsın, oyun oynarım Rap falan dinlerim dersen alınır evet.
Müzik dinlediğim yok mouse lada çakışmayacağını umuyorum sipariş vereceğim bu fiyata kablosuz içime sinen kulaklık olmadı ki @keremcn1 yıldır kullanıyorum memnunum diyor ?

T.P.G.

80+ Titanium
Müzik dinlediğim yok mouse lada çakışmayacağını umuyorum sipariş vereceğim bu fiyata kablosuz içime sinen kulaklık olmadı ki @keremcn1 yıldır kullanıyorum memnunum diyor ?
Müzik dinlemiyorsan alınabilir. Farenle çakışmaz muhtemelen dediğim teknoloji sayesinde. Ben de kullandım o kulaklığı beğenmedim müzik ve bağlantı açısından. Sadece oyun oynuyorum diyorsun, neden olmasın?
Fakat 2. el temiz G Pro/G Pro X düşürebilirsin o fiyata biliyorsun değil mi?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Müzik dinlemiyorsan alınabilir. Farenle çakışmaz muhtemelen dediğim teknoloji sayesinde. Ben de kullandım o kulaklığı beğenmedim müzik ve bağlantı açısından. Sadece oyun oynuyorum diyorsun, neden olmasın?
Fakat 2. el temiz G Pro/G Pro X düşürebilirsin o fiyata biliyorsun değil mi?
2.el özellikle kulaklıkta şuan pek güvenemiyorum pandemi sebebiyle genelde müzik dinleyen biri de değilim inşallah alacağım memnun kalmazsam 14 günde iade ederim herhalde teşekkürler

T.P.G.

80+ Titanium
2.el özellikle kulaklıkta şuan pek güvenemiyorum pandemi sebebiyle genelde müzik dinleyen biri de değilim inşallah alacağım memnun kalmazsam 14 günde iade ederim herhalde teşekkürler
Teknik servisle falan işin var ama haberin olsun. DC'den ben sana G Pro linkleri atayım eğer yine olmaz dersen bakabilirsin.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne sorunu yok? Bağlantı sorunu mikrofon sorunu bir sürü sorunu var. 660TL verilebilecek tek yanı yok ki. Sesi de oyun için iyi müzik için yeterli değil. Alınmamalı
yo gayet sorunsuz ürün.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Teknik servisle falan işin var ama haberin olsun. DC'den ben sana G Pro linkleri atayım eğer yine olmaz dersen bakabilirsin.
Tatildeyim dc bakamıyorum buradan atabilirmisin ?

Squex

80+ Silver
Eğer multiplayer FPS oyun oynuyorsan valo da gibi falan fury x i kablolu modda kullanman işkence oluyor çünkü mikrofon oyun seslerini de iletiyor. FPS oynayacaksan mecbur kablosuz oynayacaksın şarjın mi bitti o zaman kablolu mikrofon basmadan oynayacaksın.

Müzik performansi fazla iyi değil kulaklığın. Eğer hem oyun oynarım hem müzik film izlerim diyorsan git kablolu al.
İlla kablosuz lazımsa alabilirsin yoksa alma.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Fury X güzel. Kendim 1 yıldır kullanıyorum. Kablosuz çakışma sorununu bende yaşıyorum arada. Alıcıyı kasanın arkasına değil de kulaklığa daha yakın bir yere koyarsan bu minimuma iniyor. Onun dışında bir sıkıntı yok gayet güzel ben 550 ye almıştım geçen sene.

Edit: Kablosuzda boştayken sol kulaklıkta ufak bir tızzzzzzz sesi geliyor. Ayrıca tekerleği sonuna alırsan çok dip ses oluyor.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Fury X güzel. Kendim 1 yıldır kullanıyorum. Kablosuz çakışma sorununu bende yaşıyorum arada. Alıcıyı kasanın arkasına değil de kulaklığa daha yakın bir yere koyarsan bu minimuma iniyor. Onun dışında bir sıkıntı yok gayet güzel ben 550 ye almıştım geçen sene.
Alacağım büyük ihtimalle
ayn adamın yaşamadığı sorun kalmamış

sen ise rampage sponsorluğu uğruna ürüne sorunsuz diyorsun 🤣
Ben buna bi tık gülerim

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
yo gayet sorunsuz ürün.
Aydın seni severim ,işlerini de beğeniyorum ama böyle yapma, lütfen objektif ol,birkaç tane sorunu var .Sorunların olduğu içinden çıkan kağıtta bile yazıyor zaten .Ürünü yapan kişi bile kabul ediyorken böyle demen olmamış.

Bizzat ben kullanıyorum aynı ürünü evet sorunları var ama kimisini rahatsız etmez kimisini rahatsız eder.

Ürün zaten güzel hoş bu fiyat bandında 'kablosuz' olarak rakibi yok ama birkaç tane sorunu olduğunu da göz ardı etmemek gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom