Berkayturhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 361
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,119
Çalışıyormutamam bide öyle yapim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hallettim
Çalışıyormutamam bide öyle yapim
tamamdır hallettim
Ses ekolayzır ayarı vs buldunuz mu kablolu kablosuz çok fark ediyormu iade ettim ama kutu açıldığı için red yemişÇalışıyormu
Ben normal bir şekilde kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ekolayzır muhabbetine hiç girmedimSes ekolayzır ayarı vs buldunuz mu kablolu kablosuz çok fark ediyormu iade ettim ama kutu açıldığı için red yemiş
Ben normal kullanıyorum şuanSes ekolayzır ayarı vs buldunuz mu kablolu kablosuz çok fark ediyormu iade ettim ama kutu açıldığı için red yemiş
evet hallettim sağolÇalışıyormu
bide bunu normal usb yerine mi taksam daha iyi olur şu an öyle yoksa anakartın usb yerine mi taksam daha iyi olur?evet hallettim sağol
Anakartta daha stabil çalışır ama baktın arkada kesilme oluyor ön tarafada takabilirsinevet hallettim sağol
bide bunu normal usb yerine mi taksam daha iyi olur şu an öyle yoksa anakartın usb yerine mi taksam daha iyi olur?
Rahat mı güzel miBen normal kullanıyorum şuan
Valla sırf rahat diye kullanıyorum. Ses kasilmayacak kadarda kötü değil bu arada valorant da çok rahat oynuyorum yaniRahat mı güzel mi
Ses çok patlıyor ya bass dengesini halledecek bir ayar olsa tadından yenmezValla sırf rahat diye kullanıyorum. Ses kasilmayacak kadarda kötü değil bu arada valorant da çok rahat oynuyorum yani
ben ilk attığım ekolyazır ayarını kullanıyorum hocam bide bass profili kaydettim güzel oluyor o ikisi arasında geçiş yapıyorumSes ekolayzır ayarı vs buldunuz mu kablolu kablosuz çok fark ediyormu iade ettim ama kutu açıldığı için red yemiş
Ben valorant CS ses kassin yeter istiyom drop plus vardı bende geberdi artık nerdeyseben ilk attığım ekolyazır ayarını kullanıyorum hocam bide bass profili kaydettim güzel oluyor o ikisi arasında geçiş yapıyorum
Hocam hangi sayfada bulamadımdaben ilk attığım ekolyazır ayarını kullanıyorum hocam bide bass profili kaydettim güzel oluyor o ikisi arasında geçiş yapıyorum
atıyım hocam bi snHocam hangi sayfada bulamadımda
atıyım hocam bi sn
Hocam hangi sayfada bulamadımda
hocam onun için farklı ekolayzır ayarı yapman lazım o halde benim attığım amatörce şarkı dinlemek için yapıldı. Profesyonel arkadaşlar varsa onlar daha güzel ekolayzır yaparBen valorant CS ses kassin yeter istiyom drop plus vardı bende geberdi artık nerdeyse