Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Valla dostum bunun üstünde duymayan sağırdır sana söyliyim
yok hocam ondan demedim şimdi 1k ya fln müzik kulaklıkları varya ondan belirttim oyuncu kulaklığı detayını

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Bilemiyorum şimdi bana laf yapacak ama yemin ediyorum kenarda daha garantiden değişim gelen g535 var asus strx go core var kullanmıyorum hatta satışa çıkardım. Bu yetiyor warzone apex için hatta valorant için bile elmasa kadar yeter :d
knk anlamıyor işte bende kullandım preminum kulaklıkları ama gömmek için yer arayanada ne kadar anlatırsan anlat iş yapmıyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
yusuf ecer
Dediğim gibi bu tamamiyle fanboyluk, muhtemelen ürünü satışa çıkaran firmanın reklamını vs yapıyorsun.James Donkey 711 ve şu kulaklığı yan yana koyup incelemelerini izle yarı yarıya fiyat farkı var, fanboyluğu bırakıp sağlıklıca farkı izle sadece.O yüzden bi ürün sadece kablosuz diye bu parayı çöpe atmam.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Dediğim gibi bu tamamiyle fanboyluk, muhtemelen ürünü satışa çıkaran firmanın reklamını vs yapıyorsun.James Donkey 711 ve şu kulaklığı yan yana koyup incelemelerini izle yarı yarıya fiyat farkı var, fanboyluğu bırakıp sağlıklıca farkı izle sadece.O yüzden bi ürün sadece kablosuz diye bu parayı çöpe atmam.
aynen ben ve forumun yarısı fanboy bunu duymak istiyorsun duy :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
1k ya önerdiğiniz kulaklık var mı hocam?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
yusuf ecer
adam üşenmiyor 3 tane farklı marka ürün var elinde gelip inceleme yazıyor sen fanboy diyip geçiyorsun dfgdfgdfgsdf
İnceleme yapılan ürünlerin modellerini bilmiyorum ama muhtemelen 3kulaklığın toplam bedeli elimdeki tek bir ürünün bedelinden daha azdır.Piyasada 3-5 model giriş seviye kulaklık kullanan biri savunabilir sadece bu kulaklığı.Dediğim gibi ben şuan düşünmeden James Donkey 710-711 kullanır, bu kulaklığı da düşünmeden ignorelarım.Yani olay fiyat vs olayı değil, fiyat kalite olayı.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
İnceleme yapılan ürünlerin modellerini bilmiyorum ama muhtemelen 3kulaklığın toplam bedeli elimdeki tek bir ürünün bedelinden daha azdır.Piyasada 3-5 model giriş seviye kulaklık kullanan biri savunabilir sadece bu kulaklığı.Dediğim gibi ben şuan düşünmeden James Donkey 710-711 kullanır, bu kulaklığı da düşünmeden ignorelarım.Yani olay fiyat vs olayı değil, fiyat kalite olayı.
arkadaşın denediği ve karşılaştırdığı kulaklıklar asus core ve 733 bende cloud 2 733 SteelSeries Arctis 7 gibi kulaklıklarıda kullandım elimde hali hazırda jd 712 ve diğer kulaklıklarda var gereksiz yere gömüyorsun abartmaya gerek yok

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Beyler kendi aldığım Rampage Crack kulaklık satılıktır, bilgisayar setup ım da çok fazla wireless ciha olduğu için arada bir sinyal çakışması yaşadığım için bluetooth bir kulaklık alacağım. İlgilenen arkadaşlar özelden yazarsa yardımcı olabilirim. Uygun fiyata bırakacağım

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Bilemiyorum şimdi bana laf yapacak ama yemin ediyorum kenarda daha garantiden değişim gelen g535 var asus strx go core var kullanmıyorum hatta satışa çıkardım. Bu yetiyor warzone apex için hatta valorant için bile elmasa kadar yeter :d
Kusura bakma hocam seni tekrardan rahatsız ediyorum ama bir kullanıcı olarak bu yorumu videomun altına da yazabilirmisin sabitliyecegim yorumunu

Darkone22

80+ Bronze
Kusura bakma hocam seni tekrardan rahatsız ediyorum ama bir kullanıcı olarak bu yorumu videomun altına da yazabilirmisin sabitliyecegim yorumunu
Evet yorumumu guncelliyorum. Ürünün 7.1 kesinlikle bozuk. Ürünü iade ettim ve 2 kere gönderdiğim için reddedildi. Urunu 1 kere gonderdim. Ürün doğuştan problemli. Bu satıcıdan asla alışveriş yapmayın dostlar. BT de dahada düşüyor. Mikrofon her türlü berbat. Hatta gidin direk amazondan alışveriş yapın. Hepsiburada ve Amazon satıcıli ürünler dışında hiç kimseden bir şey almam

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Evet yorumumu guncelliyorum. Ürünün 7.1 kesinlikle bozuk. Ürünü iade ettim ve 2 kere gönderdiğim için reddedildi. Urunu 1 kere gonderdim. Ürün doğuştan problemli. Bu satıcıdan asla alışveriş yapmayın dostlar. BT de dahada düşüyor. Mikrofon her türlü berbat. Hatta gidin direk amazondan alışveriş yapın. Hepsiburada ve Amazon satıcıli ürünler dışında hiç kimseden bir şey almam
Ben beğendim gayet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,176
Üyeler
160,964
Son üye
TheDeDe
Top Bottom