oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,601
yok hocam ondan demedim şimdi 1k ya fln müzik kulaklıkları varya ondan belirttim oyuncu kulaklığı detayınıValla dostum bunun üstünde duymayan sağırdır sana söyliyim
yok hocam ondan demedim şimdi 1k ya fln müzik kulaklıkları varya ondan belirttim oyuncu kulaklığı detayınıValla dostum bunun üstünde duymayan sağırdır sana söyliyim
knk anlamıyor işte bende kullandım preminum kulaklıkları ama gömmek için yer arayanada ne kadar anlatırsan anlat iş yapmıyor.Bilemiyorum şimdi bana laf yapacak ama yemin ediyorum kenarda daha garantiden değişim gelen g535 var asus strx go core var kullanmıyorum hatta satışa çıkardım. Bu yetiyor warzone apex için hatta valorant için bile elmasa kadar yeter :d
doğruduryok hocam ondan demedim şimdi 1k ya fln müzik kulaklıkları varya ondan belirttim oyuncu kulaklığı detayını
aynen ben ve forumun yarısı fanboy bunu duymak istiyorsun duyDediğim gibi bu tamamiyle fanboyluk, muhtemelen ürünü satışa çıkaran firmanın reklamını vs yapıyorsun.James Donkey 711 ve şu kulaklığı yan yana koyup incelemelerini izle yarı yarıya fiyat farkı var, fanboyluğu bırakıp sağlıklıca farkı izle sadece.O yüzden bi ürün sadece kablosuz diye bu parayı çöpe atmam.
1k ya önerdiğiniz kulaklık var mı hocam?Dediğim gibi bu tamamiyle fanboyluk, muhtemelen ürünü satışa çıkaran firmanın reklamını vs yapıyorsun.James Donkey 711 ve şu kulaklığı yan yana koyup incelemelerini izle yarı yarıya fiyat farkı var, fanboyluğu bırakıp sağlıklıca farkı izle sadece.O yüzden bi ürün sadece kablosuz diye bu parayı çöpe atmam.
İnceleme yapılan ürünlerin modellerini bilmiyorum ama muhtemelen 3kulaklığın toplam bedeli elimdeki tek bir ürünün bedelinden daha azdır.Piyasada 3-5 model giriş seviye kulaklık kullanan biri savunabilir sadece bu kulaklığı.Dediğim gibi ben şuan düşünmeden James Donkey 710-711 kullanır, bu kulaklığı da düşünmeden ignorelarım.Yani olay fiyat vs olayı değil, fiyat kalite olayı.adam üşenmiyor 3 tane farklı marka ürün var elinde gelip inceleme yazıyor sen fanboy diyip geçiyorsun dfgdfgdfgsdf
arkadaşın denediği ve karşılaştırdığı kulaklıklar asus core ve 733 bende cloud 2 733 SteelSeries Arctis 7 gibi kulaklıklarıda kullandım elimde hali hazırda jd 712 ve diğer kulaklıklarda var gereksiz yere gömüyorsun abartmaya gerek yokİnceleme yapılan ürünlerin modellerini bilmiyorum ama muhtemelen 3kulaklığın toplam bedeli elimdeki tek bir ürünün bedelinden daha azdır.Piyasada 3-5 model giriş seviye kulaklık kullanan biri savunabilir sadece bu kulaklığı.Dediğim gibi ben şuan düşünmeden James Donkey 710-711 kullanır, bu kulaklığı da düşünmeden ignorelarım.Yani olay fiyat vs olayı değil, fiyat kalite olayı.
Kusura bakma hocam seni tekrardan rahatsız ediyorum ama bir kullanıcı olarak bu yorumu videomun altına da yazabilirmisin sabitliyecegim yorumunuBilemiyorum şimdi bana laf yapacak ama yemin ediyorum kenarda daha garantiden değişim gelen g535 var asus strx go core var kullanmıyorum hatta satışa çıkardım. Bu yetiyor warzone apex için hatta valorant için bile elmasa kadar yeter :d
Evet yorumumu guncelliyorum. Ürünün 7.1 kesinlikle bozuk. Ürünü iade ettim ve 2 kere gönderdiğim için reddedildi. Urunu 1 kere gonderdim. Ürün doğuştan problemli. Bu satıcıdan asla alışveriş yapmayın dostlar. BT de dahada düşüyor. Mikrofon her türlü berbat. Hatta gidin direk amazondan alışveriş yapın. Hepsiburada ve Amazon satıcıli ürünler dışında hiç kimseden bir şey almamKusura bakma hocam seni tekrardan rahatsız ediyorum ama bir kullanıcı olarak bu yorumu videomun altına da yazabilirmisin sabitliyecegim yorumunu
Ben beğendim gayetEvet yorumumu guncelliyorum. Ürünün 7.1 kesinlikle bozuk. Ürünü iade ettim ve 2 kere gönderdiğim için reddedildi. Urunu 1 kere gonderdim. Ürün doğuştan problemli. Bu satıcıdan asla alışveriş yapmayın dostlar. BT de dahada düşüyor. Mikrofon her türlü berbat. Hatta gidin direk amazondan alışveriş yapın. Hepsiburada ve Amazon satıcıli ürünler dışında hiç kimseden bir şey almam