Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
Valla çok fena bir şey geldiğini söyledi. Performans fury x den daha iyi olacakmış onun bilgisini aldım çok deli dehşet bir şey geliyor sanırsam :)
Elimize ulaşan bilgiler:
40 mm Kaliteli sürücüler (40 mm olmasına rağmen çok iyi ses verdiğini söyledi)
Tahmini kullanım süresi 18 saat
Kulaklık ciddi anlamda hafif öyle böyle değil (168 Gr)
Çift mod desteği mevcut Bluetooth ve Wireless desteği
Kumaş konforlu kulak padleri (Sürücü kısmında kumaş var boş değil)
Çıkarılabilir ve kenetlenebilir pop filterlı Mikrofon
Rakiplerine göre bahsedilen (Logitech) çok çok daha uygun fiyatlı çıkacağı söyleniyor
Ayrıca eski kulaklığı olan fury x den çok daha iyiymiş söylediğine göre
Cloud 2 ve 435 le kapışırmı ? Evet kapışır fury x den daha iyi olduğunu söyledi ve fiyat 1k civarı çok büyük iddia
Ürün fantech tamagonun nerdeyse aynısı baya güzel bir ürün g435 e benzemiyor vibe 100 modeline bir tık benziyor
Aynısı diyemeyiz bunlar çok sorulduğu için buraya taşıyorum konuyu detaylı okuyup yapılan yorumlara Göre yorum yaparsanız sevinirim.
Ürünün Linki: https://www.n11.com/urun/rampage-rm...g-oyuncu-kulakligi-35884383?magaza=furylevel&
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İnceleme videosu:
USB aygıtı hatalı uyarısı alıyorum
Çalışıyormu
USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum bağlantıda sıkıntı yaşıyorum..:/

ahmetbirs

80+ Bronze
konunun başlığı deli dehşet fişek el bombası efsane kulaklık değil miydi neden sadece uygun fiyatlıya kadar düştük :D

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
konunun başlığı deli dehşet fişek el bombası efsane kulaklık değil miydi neden sadece uygun fiyatlıya kadar düştük :D
çok fazla gereksiz hit aldı gören geliyordu bilerek düşürdüm :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

USB aygıtı hatalı uyarısı alıyorum

USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum bağlantıda sıkıntı yaşıyorum..:/
başka cihazda deneme şansın varmı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
yusuf ecer
Şu çöp kulaklığa neden 90sayfa yazıldı ya :D Bizim millet bi şey ucuz diye alıp 3ay sonra atıp iyi bi şeye geçmeyi çok seviyo tek seferde iyi bi ürün almak yerine:D

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Şu çöp kulaklığa neden 90sayfa yazıldı ya :D Bizim millet bi şey ucuz diye alıp 3ay sonra atıp iyi bi şeye geçmeyi çok seviyo tek seferde iyi bi ürün almak yerine:D
puhahahahahahaha aynen çöp olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:

al buyur zamanında konuyuda kapatmaya çalıştım hatta mehmet yılmazda gelmişti

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
yusuf ecer
puhahahahahahaha aynen çöp olduğu için
Fanboyluğa gerek yok :D Kalitesi ortada, aliexpressten belki yarı fiyatına alınabilecek ürün balon gibi şişirilip çok büyük başlıklar altında paylaşılıyor, mikrofon ve ses kalitesi kötü olduğu farkedildikten sonra topraklama yapar gibi '' ama kablosuz ya bu fiyata böyle ürün yok '' denip para çöpe atılıyor:D

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Fanboyluğa gerek yok :D Kalitesi ortada, aliexpressten belki yarı fiyatına alınabilecek ürün balon gibi şişirilip çok büyük başlıklar altında paylaşılıyor, mikrofon ve ses kalitesi kötü olduğu farkedildikten sonra topraklama yapar gibi '' ama kablosuz ya bu fiyata böyle ürün yok '' denip para çöpe atılıyor:D
al knk sende getir sat konuşmayı çok iyi biliyorsunuz

Darkone22

80+ Bronze
Bu arada ses seviyesi bence 800 gibi bir rakama göre iyi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
yusuf ecer
al knk sende getir sat konuşmayı çok iyi biliyorsunuz
Yo hayır, piyasada kullanıp deneyimlemediğim belki 3-5ürün vardır kulaklık konusunda onlarca premium kulaklığı deneyimleyip test etmiş biri olarak james donkeyin 300-400tl bandındaki kulaklıklarını bile çekinmeden kullanır, işimi de görürüm.Şu kulaklık kablosuz olmasa 1kişinin alacağını düşünmüyorum, satıj stratejisi ve +sı sadece kablosuz olup bunun yanında herhangi bi kalite veremeyen bir kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,184
Üyeler
160,971
Son üye
YigitAkbulut
Top Bottom