evet yani 5 liralık mikrofon alsam bu kadar kötü olamaz cidden şaşırdım duyuncadogrudur cunku ses kötü degil rezalet geliyor videoda
ben aldım discordda dinlediğim için kesin konuşabiliyorum baya iyiydi takamamışEğer daha kaliteli ve netse bendeki kulaklığı satıp alacam. Boşuna uğraşmayalım. Videodaki gibiyse eğer almam
furylevel yazabilirsininstragram ismi ne? ben de aldım bir tık korktum sımdı iptal edilir mi yoksa?
acil olduğu için videoyu direk atmış şuan evde değil zaten instagramdan video atacağınıı belirttiVideoyu editlerken fark etmemiş mi mic sesinin kötü olduğunu
bütün ekipmanlarını almıştım zamanında ve oyuncu ekipmanlarıyla aşırı haşır neşir olan biriyim insanlara yardımcı olmam için admin yardımcısı rolü vermişti, bunun gibi acil durumlarda kendisiyle direkt iletişime geçmem için vermişti bende hemen arayıp durumu bildirdim kendisine yanlış anlaşılma kötü olur.Yanlış anlamada sen Furylevel in bir tanıdığı felan mısın? Herkesde telefon numarası yoktur herhalde adamın.
Bi sıkıntı olsa direk muhattabım o sağlam gaza getirdi beniYanlış anlamada sen Furylevel in bir tanıdığı felan mısın? Herkesde telefon numarası yoktur herhalde adamın.
açıkcası mıkrofon beni tedirgin etti ama muadillerine göre neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Dediğin gibi oturtamama gibi bir durum varsa fiyatına göre iyi duruyor. Ben de nays sayesinde neredeyse 800'e almış oldum. Umarım pişman olmam.evet yani 5 liralık mikrofon alsam bu kadar kötü olamaz cidden şaşırdım duyunca
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben aldım discordda dinlediğim için kesin konuşabiliyorum baya iyiydi takamamış
furylevel yazabilirsin
acil olduğu için videoyu direk atmış şuan evde değil zaten instagramdan video atacağınıı belirtti
bütün ekipmanlarını almıştım zamanında ve oyuncu ekipmanlarıyla aşırı haşır neşir olan biriyim insanlara yardımcı olmam için admin yardımcısı rolü vermişti, bunun gibi acil durumlarda kendisiyle direkt iletişime geçmem için vermişti bende hemen arayıp durumu bildirdim kendisine yanlış anlaşılma kötü olur.
evet bu gibi konularda sonuna kadar arkanızda olacağım güvenmesem bende almazdım zatenBi sıkıntı olsa direk muhattabım o sağlam gaza getirdi beni
aynen öyle fiyat ciddi anlamda uygun discordda dinlediğim sesten sonra ne oluyor lan oldum keşke video bir gün geç gelseydi ama açıklama yapmak zorunda kalmasaydımaçıkcası mıkrofon beni tedirgin etti ama muadillerine göre neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Dediğin gibi oturtamama gibi bir durum varsa fiyatına göre iyi duruyor. Ben de nays sayesinde neredeyse 800'e almış oldum. Umarım pişman olmam.
harbiden öyle dlfhjgkjdsfgsdfOrtaokulda bilgisayar derslerinde o inanılmaz dandik kulaklıkların ıslak mikrofonuna balgam atarak konuşan çocuğun gelen sesiyle aynı (yıl 2008)
Kablosuz olmak zorunda mı?Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir kulaklık var mı ?
EvetKablosuz olmak zorunda mı?
e hani oturtamamıştı şimdi niye öyle dediniz kimikrofona pek güvenmiyorum arkadaşlar iptal etmek isteyen varsa edebilir o konuda kesin bir şey söylemeyeyim
ben iptal etmiyeceğim incelemsindede kötüyse kötü diyeceğimmikrofona pek güvenmiyorum arkadaşlar iptal etmek isteyen varsa edebilir o konuda kesin bir şey söylemeyeyim