Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
evet ya valla hiç beğenmedim n11'de yorum yaptım onla alakalı
videoda da söylemişti diye hatırlıyorum 7 1 in kötü olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekolayzır programı önerebilecek var mı? creative cloud üyeliğim varda adobe audition varmış iyi mi o yükliyim

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
ilk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ki kulaklık bas ağırlıklı ve tiz sesleri şahsen boğuk veriyor. Huawei freebud 3i ile karşılaştırdığım zaman bariz bi ses kalite farkı var. Müsait olduğum bi vakit ekolayzır ayarı çekip öyle bakıcam hocamlar şuanlık beklentime aldığım performansa puan vermem gerekirse 7/10 diyebilirim
tizleri fury x den daha iyi huawei ile karşılaştırma bence bu oyuncu kulaklığı :D yok benim edifierle karşılaştırsam hiç alınmaması lazım bunun FLJHSDLKHFKLSDFS

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
tizleri fury x den daha iyi huawei ile karşılaştırma bence bu oyuncu kulaklığı :D yok benim edifierle karşılaştırsam hiç alınmaması lazım bunun FLJHSDLKHFKLSDFS
ya orası öylede evde başka kulaklık yoktu mecbur onla karşılaştırdım sdpofgksdopf

jımalya

80+ Bronze
anladım hocam, kulaklı harbi güzel he. sadece kafamı aşşağı eğerken kulaklık düşüyor o kötü oldu bi tık ama o kulaklıkla mı alakalı yoksa hepsinde mi var bilmiyorum
nasil yani hocam cok mu gevsek kaliyor kulaklik ben kafami cok hareket ettiriyorum dusme kayma falan nasil oluyor

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
beyler ürünüm geldi ilk olarak şarj etmeme falan gerek var mı ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
nasil yani hocam cok mu gevsek kaliyor kulaklik ben kafami cok hareket ettiriyorum dusme kayma falan nasil oluyor
he yok hocam alakası yok, sağ sol hızlı bakışlarda hiç poblem yok sadece direkt olarak kafanızı aşşağı çekmemeniz gerekiyor onun dışında gayet güzel oturdu kafama hareket etmiyor normal kullanımda

beyler ürünüm geldi ilk olarak şarj etmeme falan gerek var mı ?
yok bence ben direkt kullanmaya başladım akşam takıcam

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
he yok hocam alakası yok, sağ sol hızlı bakışlarda hiç poblem yok sadece direkt olarak kafanızı aşşağı çekmemeniz gerekiyor onun dışında gayet güzel oturdu kafama hareket etmiyor normal kullanımda

ses olarak beğendim normalde kulakiçi seven birisi olarak hafif olması benım için cok önemliydi. Kulakiçi arayan ama oyun icin kulaküstü arayan arkadaşlar tercih edebilir.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

aynen

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
ses olarak beğendim normalde kulakiçi seven birisi olarak hafif olması benım için cok önemliydi. Kulakiçi arayan ama oyun icin kulaküstü arayan arkadaşlar tercih edebilir.
hocam ekolayzır yapmanızı şiddetle öneririm baya güzel oldu sesi ekolayzır yapınca. İlk defa amatörce ekolayzır yaptım ona rağmen ses baya güzel oldu

hocam ekolayzır yapmanızı şiddetle öneririm baya güzel oldu sesi ekolayzır yapınca. İlk defa amatörce ekolayzır yaptım ona rağmen ses baya güzel oldu
bass arttırınca kafayı titretiyor şaka gibi :DDD

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

bass arttırınca kafayı titretiyor şaka gibi :DDD
:D

jımalya

80+ Bronze

ben agir kafayi tam anlamiyla kavrayan kulaklik kullandim hep assa yukari yapsamda yapisik duruyor kafamda bunu alirsam rahatsiz eder mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,365