videoda da söylemişti diye hatırlıyorum 7 1 in kötü olduğunuevet ya valla hiç beğenmedim n11'de yorum yaptım onla alakalı
tizleri fury x den daha iyi huawei ile karşılaştırma bence bu oyuncu kulaklığı yok benim edifierle karşılaştırsam hiç alınmaması lazım bunun FLJHSDLKHFKLSDFSilk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ki kulaklık bas ağırlıklı ve tiz sesleri şahsen boğuk veriyor. Huawei freebud 3i ile karşılaştırdığım zaman bariz bi ses kalite farkı var. Müsait olduğum bi vakit ekolayzır ayarı çekip öyle bakıcam hocamlar şuanlık beklentime aldığım performansa puan vermem gerekirse 7/10 diyebilirim
ya orası öylede evde başka kulaklık yoktu mecbur onla karşılaştırdım sdpofgksdopftizleri fury x den daha iyi huawei ile karşılaştırma bence bu oyuncu kulaklığı yok benim edifierle karşılaştırsam hiç alınmaması lazım bunun FLJHSDLKHFKLSDFS
nasil yani hocam cok mu gevsek kaliyor kulaklik ben kafami cok hareket ettiriyorum dusme kayma falan nasil oluyoranladım hocam, kulaklı harbi güzel he. sadece kafamı aşşağı eğerken kulaklık düşüyor o kötü oldu bi tık ama o kulaklıkla mı alakalı yoksa hepsinde mi var bilmiyorum
he yok hocam alakası yok, sağ sol hızlı bakışlarda hiç poblem yok sadece direkt olarak kafanızı aşşağı çekmemeniz gerekiyor onun dışında gayet güzel oturdu kafama hareket etmiyor normal kullanımdanasil yani hocam cok mu gevsek kaliyor kulaklik ben kafami cok hareket ettiriyorum dusme kayma falan nasil oluyor
yok bence ben direkt kullanmaya başladım akşam takıcambeyler ürünüm geldi ilk olarak şarj etmeme falan gerek var mı ?
ses olarak beğendim normalde kulakiçi seven birisi olarak hafif olması benım için cok önemliydi. Kulakiçi arayan ama oyun icin kulaküstü arayan arkadaşlar tercih edebilir.he yok hocam alakası yok, sağ sol hızlı bakışlarda hiç poblem yok sadece direkt olarak kafanızı aşşağı çekmemeniz gerekiyor onun dışında gayet güzel oturdu kafama hareket etmiyor normal kullanımda
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok bence ben direkt kullanmaya başladım akşam takıcam
aynenhe yok hocam alakası yok, sağ sol hızlı bakışlarda hiç poblem yok sadece direkt olarak kafanızı aşşağı çekmemeniz gerekiyor onun dışında gayet güzel oturdu kafama hareket etmiyor normal kullanımda
hocam ekolayzır yapmanızı şiddetle öneririm baya güzel oldu sesi ekolayzır yapınca. İlk defa amatörce ekolayzır yaptım ona rağmen ses baya güzel olduses olarak beğendim normalde kulakiçi seven birisi olarak hafif olması benım için cok önemliydi. Kulakiçi arayan ama oyun icin kulaküstü arayan arkadaşlar tercih edebilir.
bass arttırınca kafayı titretiyor şaka gibi DDhocam ekolayzır yapmanızı şiddetle öneririm baya güzel oldu sesi ekolayzır yapınca. İlk defa amatörce ekolayzır yaptım ona rağmen ses baya güzel oldu
hocam ekolayzır yapmanızı şiddetle öneririm baya güzel oldu sesi ekolayzır yapınca. İlk defa amatörce ekolayzır yaptım ona rağmen ses baya güzel oldu
bass arttırınca kafayı titretiyor şaka gibi DD
ben agir kafayi tam anlamiyla kavrayan kulaklik kullandim hep assa yukari yapsamda yapisik duruyor kafamda bunu alirsam rahatsiz eder mi?he yok hocam alakası yok, sağ sol hızlı bakışlarda hiç poblem yok sadece direkt olarak kafanızı aşşağı çekmemeniz gerekiyor onun dışında gayet güzel oturdu kafama hareket etmiyor normal kullanımda
bi fikrim yok hocamben agir kafayi tam anlamiyla kavrayan kulaklik kullandim hep assa yukari yapsamda yapisik duruyor kafamda bunu alirsam rahatsiz eder mi?