Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Amatör futbolcuyum. Bunun için min. 5 numara kaliteli ama çok da pahalı olmayan bir top almak istiyorum. Önerileniliriniz var mı?
Merhaba Dostum.
Nike Strike Team Dikişli Sarı Futbol Topu (sc3535- Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Nike Strike Team Dikişli Sarı Futbol Topu (sc3535- arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
sağ olun dostlarım önerilerinizi dikkate alacağımMerhaba Dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
2 senedir kullanıyorum hala kullanıyorum. Sağlam ve kaliteli bir futbol topudur.
Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.
75TLBütçe söylesen daha iyi olur.
alıp uzun süre kullanmak istiyorum kalitelidir değil mi?
Bütçeyi arttırabilirseniz molten alabilirsiniz kaliteli ve güzeldir kendim kullandım.
![]()
Molten Futbol Topu F5v1701 Dikişli 5 No - Fiyatı, Yorumları
Molten Futbol Topu F5v1701 Dikişli 5 No yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Molten daha kalitelidir bence, ama voit kalitesizdir demiyorum tabii. Her şeyin kalitesi parasına göre.alıp uzun süre kullanmak istiyorum kalitelidir değil mi?