Ama sen erkeksinErkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi![]()
Gayet normal, bende futbolu hiç sevmem. Basketbol ve voleybol daha çok hoşuma gider.Erkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi![]()
farkettimbir gay için tabi ki normal bir durum knk
en azından ne olduğunu öğrendikSormaz olaydım la![]()
Tavsiye edilmemektedir. Lütfen Realhas The Great denen aklı 15 karış havada olan arkadaşımızı dinlemeyelim. Zira o sizi daime kötülüğe sürüklemek istemektedir!Fenerbahçe maçlarını izlemeye başla seversin
Hasan futbola "soccer"diyen insan onu hiç dinlemeyinTavsiye edilmemektedir. Lütfen Realhas The Great denen aklı 15 karış havada olan arkadaşımızı dinlemeyelim. Zira o sizi daime kötülüğe sürüklemek istemektedir!
Kelime dağarcığımı genişletmek ve daha fazla kelime öğrenmek için yapıyorum!Hasan futbola "soccer"diyen insan onu hiç dinlemeyin