Futbolu sevmiyorum ?

Erkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi :D
Kankam gram bilgim yok futbol konusunda bütün arkadaşlarım icardi veya messi bir şey konuşurken çok yabancı kalıp dinliyorum o konuda aynıyız ama normal bence ya :D

Kankam gram bilgim yok futbol konusunda bütün arkadaşlarım icardi veya messi bir şey konuşurken çok yabancı kalıp dinliyorum o konuda aynıyız ama normal bence ya :D
Max bildiğim ronaldo messi neymar. Bu kadar

Ben de Fifa oynuyorum, arada da keyif verecek maç olursa izliyorum. Takım tutmak vs. pek bana göre değil. Olabilir yani.

Djdbdvdjdhekdj ne alaka

Erkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi :D
Toplumda öyle bir algı var ki sanki futbol bilmeyen veya izlemeyen erkek değilmiş gibi. Bende sevmiyorum hatta Fenerin ya da Galatasaray'ın ilk 3'ünü say desen sayamam. O kadar takip etmiyorum.
"Futbol bilmeyen erkek değildir" sözünü söyleyenlerin acilen psikiyatriye görünmelerini tavsiye ediyorum.

Öğrenmek gibi bir niyetim yok. Sevmiyorm

Öğrenmek gibi bir niyetim yok. Sevmiyorm
Yok yanı aynı taraftayız bil diye attım. Ama konuyu oku güzel muhabbet vardı orada. Konuya bakarak soracak olursan futbolu öğrenmedim.

Geri