Godric1461
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 627
Rx 570 4gb + fx 8120 + 10gb ram olan sistem cs go da 50 fps alıyor.Tamam bu işlemci çöp de yani bu kadar da olmamalı diye düşünüyorum.Üstelik en düşük ayarlarda.
Cs go işlemci bazlı bir oyun.Zaten darboğaz var.Rx 570 4gb + fx 8120 + 10gb RAM olan sistem cs go da 50 fps alıyor.Tamam bu işlemci çöp de yani bu kadar da olmamalı diye düşünüyorum.Üstelik en düşük ayarlarda.
cs go işlemci bazlı bir oyun olmasına rağmen sistemi tam verimli kullanamıyor q9400 var bende de işlemcinin max %60 ı çalışıyor ama bazen 30fps nin altına düşüyor bence hala güncel tutulan bir oyunun 2020 yılında sadece 1 veya 2 çekirdeğe yüklenmesi üzücü (yıl olmuş 2020 giriş seviyesi işlemciler 3 yıl öncesinin i7 lerine kafa tutuyor 5 core 4 izdek işlemcilere burun kıvırılıyor ama csgo da sadece 1 2 tanesi iyi olsun yeter diğerleri olmasada olur gibi davranılıyor)(umarım bi ara optimizasyon yaması fln ile doğru düzgün kullanabilir işlemciyi beklentim çok değil sadece sabit 60fps verse yeter)Rx 570 4gb + fx 8120 + 10gb RAM olan sistem cs go da 50 fps alıyor.Tamam bu işlemci çöp de yani bu kadar da olmamalı diye düşünüyorum.Üstelik en düşük ayarlarda.
Warzone 1080p 90 fps darboğaz olmadan oynuyorum.Cs go işlemci bazlı bir oyun.Zaten darboğaz var.
Bende onun derdindeyim.60 fps sabit verse yine kabulüm.cs go işlemci bazlı bir oyun olmasına rağmen sistemi tam verimli kullanamıyor q9400 var bende de işlemcinin max %60 ı çalışıyor ama bazen 30fps nin altına düşüyor bence hala güncel tutulan bir oyunun 2020 yılında sadece 1 veya 2 çekirdeğe yüklenmesi üzücü (yıl olmuş 2020 giriş seviyesi işlemciler 3 yıl öncesinin i7 lerine kafa tutuyor 5 core 4 izdek işlemcilere burun kıvırılıyor ama csgo da sadece 1 2 tanesi iyi olsun yeter diğerleri olmasada olur gibi davranılıyor)(umarım bi ara optimizasyon yaması fln ile doğru düzgün kullanabilir işlemciyi beklentim çok değil sadece sabit 60fps verse yeter)