Fx4100 r7 370 e yetmiyor !

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
Arkadaşlar sistemi topladım ama gta5 te mesela yükseğe de alsam normale de alsam aynı fpsleri alıyorum ve ekran kartı kullanımı 50 yi geçmiyor işlemci 100 kullanım da anakartta bi sorun var bazen açılıyor bazen açılmıyor ondan olabilir mi diye düşünüyorum yarın yenisi gelecek
Asus a78lm lx3
Fx 4100
Atermiter 8gb 1600mhz cl11
400w everese psu 12 volttan 14 ve 15 amper veriyor

3.8ghz de çalışıyor 12mb önbelleği var işlemcinin neden böyle
önbelleği veya çalışma hızı değil durum.
İşlemcinin belirli bir gücü var o onun üzerine çıkamıyor.
Ekran kartı ise o gücün üzerinde. Bundan dolayı darbogaz yapıyor. Normalde çözünürlük ve ayar yükselterek darbogazın önüne geçilir ama sizin ayarlarınız zaten öyle ve hala oluyor.

önbelleği veya çalışma hızı değil durum.
İşlemcinin belirli bir gücü var o onun üzerine çıkamıyor.
Ekran kartı ise o gücün üzerinde. Bundan dolayı darbogaz yapıyor. Normalde çözünürlük ve ayar yükselterek darbogazın önüne geçilir ama sizin ayarlarınız zaten öyle ve hala oluyor.
O zaman işlemciye overclock yapacağım anakart gelince

Yetmemesi normal. Hatta FX 8350 bile alsan tam verimlilikle kullanamayacaksın ekran kartını.

Screenshot_2021-02-15-16-00-46-597_com.android.chrome.jpg
sırf buna kanıp topladım sistemi

Brom Ben gtx1050 ,rx550 ile çalıştırıyorum bir darboğaz yok ? Overclock ile Ghz yükseltirsen biraz daha darboğazın düşer diye düşünüyorum.

Brom Ben gtx1050 ,rx550 ile çalıştırıyorum bir darboğaz yok ? Overclock ile Ghz yükseltirsen biraz daha darboğazın düşer diye düşünüyorum.
Rx550 r7 370 den daha güçsüz 1050 ile de pek farkı yok o zaman benim anakart sorunlu olduğu için veya psu yetmediği için böyle oluyor yeni anakart ile bi deniyeyim olmaz ise psu değiştiririm

Geri