Neler Yeni

G PRO X Wireless vs. Artics Pro+GameDac

ryder718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Göğebakar
Bütçe
3000
Merhabalar, iki model arasında kaldım, bir tarafta yayıncıların çok kullandığı SteelSeries, diğer tarafta e-sporcuların sponsoru Logitech. Sizce hangisi ve neden?

Not: Rekabetçi oyunlarda rahat ses kasmak istiyorum.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bence G PRO X Wireless daha mantıklı bi seçenek. Ama wireless önemsiz diyosan Gamedac çok güzel bi özellik bence arctis 5 kullanıyorum, Steelseries den başka kulaklık kullanmam heralde.Bi kere alışınca bırakamıyosun.Bende ki şu:

1628637012581.png

Nachi

80+ Platinum
Hiçbiri. Kesinlikle rog delta s al geç hepsini tokatlar.
@FPU/CACHE @rgbDelisi @rookie27 @rdeM @Revainer @Mert Özkaya

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,402
İsim
Hakan
Hiçbiri. Kesinlikle rog delta s al geç hepsini tokatlar.
@FPU/CACHE @rgbDelisi @rookie27 @rdeM @Revainer @Mert Özkaya
@Toxpox , @AydinSahin

ryder718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Göğebakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Delta S kullanıyorum fakat Arctis Pro + GameDAC ve G Pro X kullanmadığım için yorum yapmam yanlış olur.
Delta S hakkında yorum yapmamı istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz.
Reddit'te ses kalitesinin 10$lık bir Aliexpress kulaklığından daha kötü olduğu söyleniyor, sizin bunu önermenizdeki sebep nedir?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Reddit'te ses kalitesinin 10$lık bir Aliexpress kulaklığından daha kötü olduğu söyleniyor, sizin bunu önermenizdeki sebep nedir?
Garip.
Şu zamana kadar pek kulaklık kullandım diyemem.
Steelseries markasından Arctis 1 Wireless, 5 2019 ve 7 2019 modellerini kullandım. HyperX'den ise Cloud II ve Alpha S modellerini kullandım.
Kullandığım kulaklıkların Delta S'in alakası bile yoktu.
Bir dostum da Corsair Virtuoso'dan Delta S'e geçti ve o da benim yaptığım yorumları yaptı.
Bunlara dayanarak öneriyordum.

Mikrofon olarak kötü ve RGB açıkken ısınıyor. Bu ikisi de olumsuz olarak sayabileceğim şeyler.
Mikrofon ayarlamalarla yine birazcık düzeltilebiliyor ama yetersiz.

Garipsedim çünkü beklemediğim bir yorum. Ya ben epey yanlış duyuyorum ya da farklı bir durum var.
Delta S modeline kötü deme sebeplerini yazabilir misin? Merak ettim.

ryder718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Göğebakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip.
Şu zamana kadar pek kulaklık kullandım diyemem.
Steelseries markasından Arctis 1 Wireless, 5 2019 ve 7 2019 modellerini kullandım. HyperX'den ise Cloud II ve Alpha S modellerini kullandım.
Kullandığım kulaklıkların Delta S'in alakası bile yoktu.
Bir dostum da Corsair Virtuoso'dan Delta S'e geçti ve o da benim yaptığım yorumları yaptı.
Bunlara dayanarak öneriyordum.

Mikrofon olarak kötü ve RGB açıkken ısınıyor. Bu ikisi de olumsuz olarak sayabileceğim şeyler.
Mikrofon ayarlamalarla yine birazcık düzeltilebiliyor ama yetersiz.

Garipsedim çünkü beklemediğim bir yorum. Ya ben epey yanlış duyuyorum ya da farklı bir durum var.
Delta S modeline kötü deme sebeplerini yazabilir misin? Merak ettim.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Bu kadar kötü müymüş?
Çok deneyimim olmadığı için konuşmak istemiyorum pek ama gerçekten katılmıyorum. Tizler çok iyi bass'lar ise EQ ile gayet iyi düzeye gelebiliyor.
Hazır ayarlar inanılmaz şekilde değiştirebiliyor sesi. Yani EQ'nun etkisiz olduğuna da katılmıyorum.

Malzeme kalitesi övülmüş ki buna da katılmıyorum. Pek dayanıklı bir hissiyat vermiyor.

Sanırım kulaklığı denemiş olan 2. kişiye ihtiyacımız var.
Çok şaşırttı bu eleştiriler.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Bence bütçe bu kadar yüksekse orbit s neden bakmıyorsun? Yada cebimde para kalsın diyorsan virtuoso se alabilirsin. Delta s iyi ama mikrofon kötü onun dışında güzel kulaklık lakin bence virtuoso se genel olarak bakınca delta s ten önde

Flamesa

80+ Silver
Ses kalitesi gayet güzel 10 dolarlık aliexpress kulaklığı yanından geçemez yani.
Bassları yetersiz, eq ve bass boost ile bir nebze düzeliyor ama yetersiz yinede. Midleride eq ile güzel oluyor. Mikrofonu yetersiz malesef. Ses yalıtımı oldukça başarılı, malzeme kalitesini ben beğendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,533
Üyeler
166,225
Son üye
General47
Top Bottom