G.Skill için garantiye nereden gönderilir ?

Alikose01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
G.skill Ram'lerim var ve XMP'de çalışmıyorlar garantiye göndermek istiyorum ama hiçbiryerde nereye gönderebilceğime dair bir bilgi bulamadım yardımcı olun lütfen.

Konu ile alakalı orayla iletişime geçtiniz mi ?

Ekran Alıntısı.PNG

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13 gündür cevap yok mlsf.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13 gündür cevap yok mlsf.
Yanlıs hatırlamıyorsam burası isim değiştirmişti. Önceki isminde bir çok kişiyi de mağdur etmişti.
Bazı kişiler vektron elektroniğe göndermiş sorunlu ramlerini. Onlar sorunun çözülüp çözülmediğini söylememiş. Bazı gönderenlere de şurdan aldınız oraya götürün demişler.

Oradan dönüş sağlayacaklar gibi pek durmuyor. Telefondan ulaşmaya çalışın. Olumsuz dönüş yaparlarsa thh tek çare sanırım.

https://www.gskill.com/rma Direkt gskill den de kayıt olusturabiliyorsunuz ama bu sefer de ürünü tayvana kargolamanızı istiyolarmış.
Kargo ücretini de sizin ödemeniz gerekiyormus :/

Yanlıs hatırlamıyorsam burası isim değiştirmişti. Önceki isminde bir çok kişiyi de mağdur etmişti.
Bazı kişiler vektron elektroniğe göndermiş sorunlu ramlerini. Onlar sorunun çözülüp çözülmediğini söylememiş. Bazı gönderenlere de şurdan aldınız oraya götürün demişler.

Oradan dönüş sağlayacaklar gibi pek durmuyor. Telefondan ulaşmaya çalışın. Olumsuz dönüş yaparlarsa thh tek çare sanırım.
her bölümünü sıra sıra aradım, muhasebe - teknik destek - operatör hiçbiri telefonu bile açmadı.

her bölümünü sıra sıra aradım, muhasebe - teknik destek - operatör hiçbiri telefonu bile açmadı.
O zaman THH tek çözüm yolunuz sanırım.

Vektron elektroniği yarın arayın. Bütün durumdan bahsedin kendilerine. Belki izlemeniz gereken yolu onlar tarif eder size.

O zaman THH tek çözüm yolunuz sanırım.

Vektron elektroniği yarın arayın. Bütün durumdan bahsedin kendilerine. Belki izlemeniz gereken yolu onlar tarif eder size.
yarın vektron'u arıyacam ve özellikle bu duruma kayıtsız kaldıkları için gamersarena'yı cimer'e tam şuanda şikayet edicem.

yarın vektron'u arıyacam ve özellikle bu duruma kayıtsız kaldıkları için gamersarena'yı cimer'e tam şuanda şikayet edicem.
Sattığı ürünün arkasında durmayan firmalarla sonuna kadar uğraşmak gerekiyor ne yazık ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,135
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri