Prodigy RGB, LighSync ARGB.Arkadaşlar g102 almayı düşünüyorum lightsync veya prodigy herkes bir şey söylemiş,prodigydeki sorunlar düzeltimiş olarak lightsync çıkartılmış diyen var ve lightsync daha ucuz ?
Yani çok bir fark yok aham şaham ikisinde ama lightsync daha iyi ucuz ve sorunsuz prodigye göre bir iki sorun çözüldü lightsync daArkadaşlar g102 almayı düşünüyorum lightsync veya prodigy herkes bir şey söylemiş,prodigydeki sorunlar düzeltimiş olarak lightsync çıkartılmış diyen var ve lightsync daha ucuz ?
vede ekleme yapayım Light sync modeli 10 gün kullandım iade ettim herseyı cok guzeldı ama klavye mouse set aldım..Kesınlıkle G Hub yazılımını indir ışıklandırma macro ayarları vs. Işıklandırması hele çok güzel tıklar çok güzelteşekür ederim.
için rahat olsun yani çok memnun kaldım kablosuda gayet uzunduvede ekleme yapayım Light sync modeli 10 gün kullandım iade ettim herseyı cok guzeldı ama klavye mouse set aldım..Kesınlıkle G Hub yazılımını indir ışıklandırma macro ayarları vs. Işıklandırması hele çok güzel tıklar çok güzel
tamamdır saol.vede ekleme yapayım Light sync modeli 10 gün kullandım iade ettim herseyı cok guzeldı ama klavye mouse set aldım..Kesınlıkle G Hub yazılımını indir ışıklandırma macro ayarları vs. Işıklandırması hele çok güzel tıklar çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
için rahat olsun yani çok memnun kaldım kablosuda gayet uzundu