G102 Lightsync mi? Prodigy mi?

Lelch

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar g102 almayı düşünüyorum lightsync veya prodigy herkes bir şey söylemiş,prodigydeki sorunlar düzeltimiş olarak lightsync çıkartılmış diyen var ve lightsync daha ucuz ?

Lightsync daha iyi ve ucuz.

Lightsync

Ligh.

Arkadaşlar g102 almayı düşünüyorum lightsync veya prodigy herkes bir şey söylemiş,prodigydeki sorunlar düzeltimiş olarak lightsync çıkartılmış diyen var ve lightsync daha ucuz ?
Prodigy RGB, LighSync ARGB.
Prodigy'de kronik çift tıklama, yay sesi gibi sorunlar var.
Bunlar LightSync'de çözüldü.
Prodigy şuan daha pahalı çünkü stok yok.

Yani çok bir fark yok aham şaham ikisinde ama lightsync daha iyi ucuz ve sorunsuz prodigye göre bir iki sorun çözüldü lightsync da

teşekür ederim.
vede ekleme yapayım Light sync modeli 10 gün kullandım iade ettim herseyı cok guzeldı ama klavye mouse set aldım..Kesınlıkle G Hub yazılımını indir ışıklandırma macro ayarları vs. Işıklandırması hele çok güzel tıklar çok güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vede ekleme yapayım Light sync modeli 10 gün kullandım iade ettim herseyı cok guzeldı ama klavye mouse set aldım..Kesınlıkle G Hub yazılımını indir ışıklandırma macro ayarları vs. Işıklandırması hele çok güzel tıklar çok güzel
için rahat olsun yani çok memnun kaldım kablosuda gayet uzundu

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

için rahat olsun yani çok memnun kaldım kablosuda gayet uzundu
tamamdır saol.

Geri