23 civarı, urunun iade şartlarinda 30 gün süresi var30 gun mu oldu alali
La he ya 3 aydır almaya çalışıyorum para ayarladım dedim ful oynarım 4 gün oynadım.galibasanırım biri daha hevesini almış
Nende 2 yıldır var. Hep satayım diyorum. Satmadan oynayım biraz ditorum iki üç gün oynatıyo kıyamıyorum yine. Ara arada olsa çok zevkli alet...La he ya 3 aydır almaya çalışıyorum para ayarladım dedim ful oynarım 4 gün oynadım.galiba
4 gün kullandım oda günde max 3 saat falan ne yapmamı bekliyosun23 gün kullanıp iade ediceksin ve 23 gün kullanılmış ürün başkasına 0 diye mi gidecek![]()
Iadenin amacı bu değil hocam.4 gün kullandım oda günde max 3 saat falan ne yapmamı bekliyosun
Emin olmadığın halde aldığın ve problemi olmadığı halde bir ürünü iade edip firmaya zarar ettirmemek için sonra neden firmalar iade almıyor diyorlar Amazon harici alsan kimseye iade edebilir miydinürünü kullanmadan hevesimin geçeceiğini nerden bileyim kaç yıldır set istiyodum , kaç aydır da köşeye para ayırıyodum bunu almak için. şimdi durur bu satışa koysam 2.ele 1 ay için oynama süresi olarak 4 gün için değer kaybı en az 3 k olucak neden iade etmekten çekineyim?
Aga aynen bende öyle diyordum ama ayrı standını almadıysan sürekli kablosuyla bağlayıp çıkarmasıyla uğraşmak çok zor.Nende 2 yıldır var. Hep satayım diyorum. Satmadan oynayım biraz ditorum iki üç gün oynatıyo kıyamıyorum yine. Ara arada olsa çok zevkli alet...