Neler Yeni

G3 D.A SİSTEM

aakif

80+ Bronze
Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
taşımada sıkıntı oluyor diye tekrar sökülüyor diye biliyorum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İtopya gibi bir firmada mümkün olacağını sanmıyorum. Ekran kartı kargocuların gazabına uğramasın diye test yaptıktan sonra çıkarıp ayrı gönderiyorlar diye biliyorum. Hayırlı olsun ❤️

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?
ekran kartının zarar görülmemesi için kutunun içine koyarlar. Test ettikten sonra tabi.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
test yapıp kargo sırasında ekran kartına zarar gelmesin diye kutuya koymuşlar

En İyi Cevap
7
Ekran kartı kutusundan çıkarıp test ediyorlar ardından kargoda başına bi iş gelmesin diye söküp kutuya koyuyorlar. Hayırlı olsun bir sorun yok(y)

rookie27

80+ Gold
Ben de Teknobiyotikten sistemi almıştım ekran kartı kutusu açıktı aradım sordum test ediyoruz ona göre gönderiyoruz demişlerdi sıkıntı yok yani h.o bu arada.

aakif

80+ Bronze
Ekran kartı orijinal kutusunda mı geldi?
image.jpg

Evet çektiğim kutunun içindeydi oradan çıkardım ama kutu açılmıştı dediğim gibi

Top Bottom