Neler Yeni

G3 D.A SİSTEM

aakif

80+ Bronze
Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Servet
Ya arkadaş 5 iş gününde geliyor diyorlar nasil 1 günde paket yapıyorlar biride beylikdüzünden ayırttım almaya gidiyorum diyor ben aradım daha demin alamazsın internetten verilene diyor

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,331
İsim
Hakan

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
ekran kartını 2.ci el yollamazlar hocam. Bilinmeyen firma olsa haklısınız olabilir derim ama itopyada olmaz o sorun.

aakif

80+ Bronze
Ya arkadaş 5 iş gününde geliyor diyorlar nasil 1 günde paket yapıyorlar biride beylikdüzünden ayırttım almaya gidiyorum diyor ben aradım daha demin alamazsın internetten verilene diyor
Galiba siparişi verme sürenize göre değişebiliyor o
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını 2.ci el yollamazlar hocam. Bilinmeyen firma olsa haklısınız olabilir derim ama itopyada olmaz o sorun.
Bir kaç şey duydum da onlar aklımı karıştırdı

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?
dostum hayirli olsun , yukaridaki yorumlarda dendiği gibi , test edip daha sonra kargo esnasinda hasar görmesin diye ekran kartini ayri yolluyorlar.Bütün saticilar bu sekilde calişiyor diye biliyorum

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Hocam sorması ayıp nerede yaşıyorsunuz? Hemen gelmiş ya ondan soruyorum UPS'den pek beklenen hareketler değil bunlar.

aakif

80+ Bronze
Hocam sorması ayıp nerede yaşıyorsunuz? Hemen gelmiş ya ondan soruyorum UPS'den pek beklenen hareketler değil bunlar.

Bende şaşırdım bu arada tatile gidene kdar gelmez diye korkuyordum bi baktım ertesi gün kargocu kapımda

Son düzenleme:

Yavuz241

80+ Bronze
Ekran kartı takılıp sistem test ediliyor hocam ondan içiniz ferah olsun. Kasayı taşıyan kargocular hayvan gibi taşırken ekran kartı PCle slotuna zarar vermesin diye ayrı gönderilir. Hayırlı olsun.

aakif

80+ Bronze
Ekran kartı takılıp sistem test ediliyor hocam ondan içiniz ferah olsun. Kasayı taşıyan kargocular hayvan gibi taşırken ekran kartı PCle slotuna zarar vermesin diye ayrı gönderilir. Hayırlı olsun.
Kargocu kapıyı açtığımda bana baktı kargoyu koydu ve kaçtı anlamadım bi an bişey mi yaptı acaba diye korktum

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
İstanbul sancaktepe

Bende şaşırdım bu arada tatile gidene kdar gelmez diye korkuyordum bi baktım ertesi gün kargocu kapımda
lol neresindesin la aynı yerdeyiz hemen sistem testini yapalım geliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,951
Üyeler
163,415
Son üye
sergenkatkay
Top Bottom