G3 D.A SİSTEM

aakif

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
644
Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?

İtopya gibi bir firmada mümkün olacağını sanmıyorum. Ekran kartı kargocuların gazabına uğramasın diye test yaptıktan sonra çıkarıp ayrı gönderiyorlar diye biliyorum. Hayırlı olsun ❤️

Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?
ekran kartının zarar görülmemesi için kutunun içine koyarlar. Test ettikten sonra tabi.

test yapıp kargo sırasında ekran kartına zarar gelmesin diye kutuya koymuşlar

Ekran kartı kutusundan çıkarıp test ediyorlar ardından kargoda başına bi iş gelmesin diye söküp kutuya koyuyorlar. Hayırlı olsun bir sorun yok(y)

Ben de Teknobiyotikten sistemi almıştım ekran kartı kutusu açıktı aradım sordum test ediyoruz ona göre gönderiyoruz demişlerdi sıkıntı yok yani h.o bu arada.

Ekran kartı orijinal kutusunda mı geldi?
image.jpg

Evet çektiğim kutunun içindeydi oradan çıkardım ama kutu açılmıştı dediğim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,716
Üyeler
187,872
Son üye
dankanas
Geri