Neler Yeni

G3 D.A SİSTEM

aakif

80+ Bronze
Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Öncelikle ekran kartı kutusunun açık olma sebebi çalıştığı test edilip sizlere öyle göndermelerinden kaynaklı bir sorun yok.Kasanın içinde takılı bir şekilde göndermeme sebepleri de ekran kartı her hangi bir şekilde zarar görmesin diye ayrı olarak gönderiyorlar.
İşlemcinin kutusunun olmama sebebi ise hazır sistemlerin çoğunda TRAY(Kutusuz)işlemci kullanılmasından kaynaklıdır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,160
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Normal bir durum dostum. Sistemi ilk başta orada kurup test ediyorlar, daha sonra kargoya verirken ekran kartı ve anakart zarar görmesin diye ayrı kutuya koyup yolluyorlar.

aakif

80+ Bronze
Hicam konu ile alakasız olacak ama A_akif adında bi r6 hesabın var mi daha yeni karşıma geldi de xd
Hayır yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal bir durum dostum. Sistemi ilk başta orada kurup test ediyorlar, daha sonra kargoya verirken ekran kartı ve anakart zarar görmesin diye ayrı kutuya koyup yolluyorlar.
Masaüstü bilgisayar deneyimim hazır sistem deneyimim olmadığı için biraz garip karşıladım ama açıklamalarınız için teşekkür ederim içim rahatladı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,160
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hayır yok

Masaüstü bilgisayar deneyimim hazır sistem deneyimim olmadığı için biraz garip karşıladım ama açıklamalarınız için teşekkür ederim içim rahatladı
Rica ederim.

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
Hayır yok

Bizimki de gelse bi adanaya yolda hala yarın gelicek herhalde hayırlı olsun tekrardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
bende teslim aldım ekran kartı açılmış o bişey değilde ekran kartının kasaya girdiği kenarları itopya sökmüş sagolsun da vidaları yok şimdi ekran kartını taktım vida olmadığı için kasaya sabitleyemiyorum yandaki vidalardan alıp takacam diğerlerini tutturmak için de vida uydurcam sizde de eksik vida sorunu varmı

Nesilberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İlberk İlkbaşoğlu
bende teslim aldım ekran kartı açılmış o bişey değilde ekran kartının kasaya girdiği kenarları itopya sökmüş sagolsun da vidaları yok şimdi ekran kartını taktım vida olmadığı için kasaya sabitleyemiyorum yandaki vidalardan alıp takacam diğerlerini tutturmak için de vida uydurcam sizde de eksik vida sorunu varmı
Anakart kutusunun içini kontrol edebilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez

ryuzakii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf BOZKIR
Anakart kutusu içerisinde bir çok vida var

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Kargocular ekran kartını alıp fırlatırlarsa hasar almasın diye çıkarıp başka kutuya koyuyorlar, eline ulaştığında kendin takıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,965
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom