G3 D.A SİSTEM

aakif

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
644
Arkadaşlar da g3 az önce geldi, işlemci anakart ssd ram vs takılmıştı.

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?

Ekran kartı ayrı olarak geldi fakat içi açılmıştı her şeyi tamdı fakat dediğim gibi içi açılmıştı neden açıldığını anlamadım test yapıldı desek neden içine takmamışlar kasanın bilmiyorum.

Bu zamana kadar laptop kullandığım için sizlere danışayım dedim ekran kartının 2. el olması mümkün mü?
anakart ve ekran kartı zarar görmesin diye denedikten sonra çıkarıp ayrı kutuya koyuyorlar

Önce açıp takıyorlar bi sorun var mı çalışıyor mu diye sonra geri kutuya koyuyorlar çünkü yolda hem kendisi zarar görür hemde anakart

Ekran kartının 2. El olması imkansız, ben kefil olabilirim itopya ya.

Kartı kargoculardan koruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,393
Üyeler
187,826
Son üye
OzanKayaa
Geri