pesimistep_6
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
hangısı alınmalı?
bedava verilmiyorsa alınmamalıhangısı alınmalı?
onerın varmı?hiçbiri
bedava verilmiyorsa alınmam
bedava verilmiyorsa alınmamalıD keske hocam ya
bütçeniz ve kullanım amacı neonerın varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçe sıkıntılı hocma maks 2k kullanım amacıda klasık ayak sesı yuksek ses vsbütçeniz ve kullanım amacı ne
hocam attığın kulaklıklardan hangisi 2kbütçe sıkıntılı hocma maks 2k kullanım amacıda klasık ayak sesı yuksek ses vs
ıkıncı el hocam. g733u 2kya anlastım g321ı 1750 g435 1500hocam attığın kulaklıklardan hangisi 2k![]()
g733 al o zamanıkıncı el hocam. g733u 2kya anlastım g321ı 1750 g435 1500
Neden be ben 4 5 senedir g733 kullanıyom bir sıkıntı çekmedim hiçhiçbiri
hıc kopa cızırtı yasadın mı hocam? ben hep bır kararsızlık ıcerısındeyım onu alsma onu ısteyecegımNeden be ben 4 5 senedir g733 kullanıyom bir sıkıntı çekmedim hiç
sıkıntı çekmezsinde o kulaklıkların hepsi fiyatına göre berbat ses kalitesi vs. olsunNeden be ben 4 5 senedir g733 kullanıyom bir sıkıntı çekmedim hiç
ben hiç yaşamadım g733 hakkında konuşuyorum diğerlerini bilmiyor , ama logitechin servisi çok iyi bir kere superlight mouseumu gönderdim yenisini gönderdiler direk bir sıkıntı olursa değiştirirler bence.hıc kopa cızırtı yasadın mı hocam? ben hep bır kararsızlık ıcerısındeyım onu alsma onu ısteyecegım
valla ses kalitesinin diğerleriyle çok farklı olduğunu düşünmüyorum dostum başka kulaklıklarda kullandım sırala desen hepsine aynı derimsıkıntı çekmezsinde o kulaklıkların hepsi fiyatına göre berbat ses kalitesi vs. olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir elektronik ürünün bozulmaması iyi olduğunu göstermiyor