Neler Yeni

G903 Alınır Mı Nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Ensar Demirel
g903 hoşuma gitti kullanan varmıdır, nasıldır ?

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Fiyatını da yazarsanız yorumda bulunabilirim.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Hero sensörlü modelini kullanıyorum, g pro wireless'e geçtiğim için kenarda duruyor, ele güzel oturuyor, ağırlığı fena değil ama yeni oyuncu farelerine göre biraz ağır kalıyor, bataryası inanılmaz güzel bana ortalama 2 ay kadar gidiyor, piyasada az da olsa hero sensörlü olmayan modelleri var o model ile hero model arasında inanılmaz performans farklı olmasa da batarya konusunda 4 kat fazla enerji tüketiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Ensar Demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatını da yazarsanız yorumda bulunabilirim.
ikinci el alacağım 1000tl bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hero sensörlü modelini kullanıyorum, g pro wireless'e geçtiğim için kenarda duruyor, ele güzel oturuyor, ağırlığı fena değil ama yeni oyuncu farelerine göre biraz ağır kalıyor, bataryası inanılmaz güzel bana ortalama 2 ay kadar gidiyor, piyasada az da olsa hero sensörlü olmayan modelleri var o model ile hero model arasında inanılmaz performans farklı olmasa da batarya konusunda 4 kat fazla enerji tüketiyor.
hocam peki g pro x için 500-600 tl fazladan vermeye değer mi

Son düzenleme:

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
G pro x kullanıyorum hafif olması rahatlatıcı bir özellik. G903 muhtemelen ağırdır ama bence çok sağlam bir fare. G pro x superlight alabiliyosanız düşünmeyin bile bu bütçede. Ha bulamazsanız G903 bence fazlasıyla yetecektir. Zaten hafif mouse'a alışmadıysanız sizin için bir "-" olmaz ağır olması.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
ikinci el alacağım 1000tl bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki g pro x için 500-600 TL fazladan vermeye değer mi
Bendeki Superlight modeli değil, buna rağmen g903e göre çok daha hafif ve benim elime çok daha rahat oturuyor, g903 de metalden yapılmış sınırsız dönebilen ve sağ sol yapabilen scroll tuşu var o da kullanışlı bir özellikti bunda yok, şarjı g903e göre yarı yarıya daha az gidiyor her şarj ile ortalama 60 saat akfit kullanıyorum bu da 1 ile 1.5 ay arası yetiyor bana.

Aradaki fiyat farkına değer mi şahsen bence değmez, g903 tercih edilebilir. amazon üzerinden yabancı bir firma kargo vergi dahil 110tl bandına bu sene iki kez refurbished g903 Hero sattı, ikisinde de kapış gitti tabii ki şansıma yakalayamadım, en son 10 gün kadar önce satıldı o 110tl ye alanların ilanları ikinci el sitelerine 1-2 haftaya düşmeye başlar onlar ile pazarlık yapmayı da deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,453
Üyeler
164,673
Son üye
CrayzMan
Top Bottom