Kreatin başlamanı kesinlikle tavsiye ederim protein tozu ve gainer konusunda yeteri karbohidratı alamayacağını düşünüyorsan gainer al ama günlük 200gr a yakın protein almaya çalış günlük yaklaşık 500gr tavuk göğüsü yemen protein açısından yeterli olur eğer bu kadar alamam diyorsan protein tozu da ihtiyaçspora başlayacağım. yaş 21 boy 186 kilo 57. baya zayıfım yani. hangisi daha iyi olur? gerekli mi bilmiyorum ama başka supplement de alabilirim kreatin falan.
kreatin hem internette gördüğüm kadarıyla hem de arkadaşlarımın söylediğine göre en faydalı ve etkili takviye. kreatin alıcam o zaman.Kreatin başlamanı kesinlikle tavsiye ederim protein tozu ve gainer konusunda yeteri karbohidratı alamayacağını düşünüyorsan gainer al ama günlük 200gr a yakın protein almaya çalış günlük yaklaşık 500gr tavuk göğüsü yemen protein açısından yeterli olur eğer bu kadar alamam diyorsan protein tozu da ihtiyaç
hocam bugün 1 ay oldu kilo almaya başlayalı. 1 ay önce 53.5tum şuan 58.5. yani 1 ayda 5 kilo aldım. yerken zorlanıyodum önceden ama alışıyorum gittikçe. kilo almamda bi sorun yok yani.suanlik sadece cok yemek yemen yeterli kreatine ve toza hic gerek yok. yemek yerken zorlaniyorsan gainer alabilirsin
hocam kas kutlesi edinmeden kreatin kullanmaniza gerek yokkreatin hem internette gördüğüm kadarıyla hem de arkadaşlarımın söylediğine göre en faydalı ve etkili takviye. kreatin alıcam o zaman.
tahmini kaçıncı ayda başlanır ya da kaç kiloda başlayayım?hocam kas kutlesi edinmeden kreatin kullanmaniza gerek yok
bence minimum 3 ay kilo olarak fikrim yokgünlük genelde 3 öğün besleniyorum. gece uyumazsam 4.öğün yapıyorum.
sabah 3 haşlanmış yumurta large boyut, 100 gr peynir, yarım ekmek, 1 bardak süt
öğle 100 gr makarna, 200 gr tavuk yarım ekmek
akşam yemekte ne varsa 2 porsiyon yiyorum yemek olmadığı zaman yine tavuk makarna falan yapıyorum.
varsa öneri alabilirim.
tahmini kaçıncı ayda başlanır ya da kaç kiloda başlayayım?
Direkt creatin kullanarak başlayabilir creatin için kas kütlesini arttırmasına gerek yokhocam kas kutlesi edinmeden kreatin kullanmaniza gerek yok