Neler Yeni

Gainward rtx 4070 ti ekrtan kartı aldım? Kartta sorun var mı sizce?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selam arkadaşlar. Hepsiburada'dan gainward rtx 4070 ti ekran kartı aldım. Karttı taktığımdan beridir monitörde yansımalar, çıcırtılı televizyonlar gibi anlık ekran oynamaları oluyor. Sizce kartta ne gibi bir sorun olabilir. Hemen iade mi etmem lazım. Daha alalı 7 gün olmadı. Ölü piksel testinde siyah ekranda aşağıdan yukarıya doğru beyaz ışıklar çıkıyor gibi video kaydı aldım. Lütfen anlayan arkadaşlar bakıp dönüş yapabilir mi? Malum 4000 serisi ucuz değil varsa sorunu hemen iade ederim. Uğraşmam istemiyorum. Burada video koyamıyoruz sanırım???

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Selam arkadaşlar. Hepsiburada'dan gainward rtx 4070 ti ekran kartı aldım. Karttı taktığımdan beridir monitörde yansımalar, çıcırtılı televizyonlar gibi anlık ekran oynamaları oluyor. Sizce kartta ne gibi bir sorun olabilir. Hemen iade mi etmem lazım. Daha alalı 7 gün olmadı. Ölü piksel testinde siyah ekranda aşağıdan yukarıya doğru beyaz ışıklar çıkıyor gibi video kaydı aldım. Lütfen anlayan arkadaşlar bakıp dönüş yapabilir mi? Malum 4000 serisi ucuz değil varsa sorunu hemen iade ederim. Uğraşmam istemiyorum. Burada video koyamıyoruz sanırım???
ekran kartı sürücüsü güncelmi bendede oluyordu gtx 560 da

Reav

80+ Silver
sürücü yükledin mi

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
ekran kartını Nvidianin kendi sitesinden en güncel olanı yükleyip tekrar denemekte fayda olabilir

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
Direk iade et, bende msi anakart aldım ilk 2-3 gün kullandım sorun yok bios güncellemesi yapıp hız aşırtma yapmayı aktif ettiğimde bios takılıyor ve windows stope code hatası veriyor. Değişim için yolladım.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akşam deneyeceğim. Fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim. Karttı taktığım anda. Extra driver yüklemesi yapmadı. 8.8.2023'teki en son güncel olan driver vardı sanırım. Acaba daha önce başkasının alıp iade ettiği kartı mı bana yolladılar? Karttın back playttin de streç yoktu.

The Semih

80+ Gold
DDU ile driveri komple kaldır en günceli tekrar indir, Kartın arkasının fotosunu at belki güvenlik kilidi vardır her modelde yok çünkü. Kart ilk takıldığında öyle sorunlar oluyor.

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Batuhan Engin
Driver dışında farklı ekran kartı çıkış portlarını dene ya da kablonu değiştirmeyi dene.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver dışında farklı ekran kartı çıkış portlarını dene ya da kablonu değiştirmeyi dene.
Daha öncesinde rtx 3060ti vardı. Hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Akşam sizin dediğinizi yapıcam. Sonra driver silip yüklerim. En son tekrar rtx 3060ti takıcam bide öyle bakıcam. Sıkıntı karttaysa iade ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,804
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom