Neler Yeni

⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

Galatasaray en kötü döneminde kadrosunu oturtmaya çalışırken herkese karşı galibiyet alan bir takımla onların stadyumunda berabere kaldı sonrada kendi stadyumunda fark yemeden durabildi.
hocam diyorumki siz iyi değildiniz BARÇA kötüydü ona bakarsanız UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu olup Barçayı eleyen Frankfurt da bir tek FB yi yenemedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Wesley Sneijder
NEF stadyumunda çaktılar diyorum :d AYRICA siz iyi değilidiniz barça kötüydü
la Galatasaray taktik yapsaydı Barcelonayı rahat geçerdi eğer Barcelonayı geçseydi kupayı alma ihtimali %95 falandı

Uygunsuz davranış
Hala Süper ligdesin inanılmaz haahha.

İlk olarak uyarı alacağını söylemek istiyorum.

İkinci olarak, Avrupa liginin en zor grubundan namağlup çıkıp Barcelona gibi bir takıma karşı ilk maçta deplasmanda harika bir oyun sergileyip evimizde yenildiğimiz için dalga geçiyorsun.

14 yaşında bir küçük bir çocuksun, sana kızamıyorum bundan dolayı. Holigan olman sinir bozucu olsa da.
Daha fazla sohbete devam etmemek daha doğru olur. Sen de git yat, annen kızmasın sonra😒
ya ALLAH için boş yapma ya küçük çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum git uyu bence kendinde değilsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

la Galatasaray taktik yapsaydı Barcelonayı rahat geçerdi eğer Barcelonayı geçseydi kupayı alma ihtimali %95 falandı
ayn karşim aras kargo aynnn

Besim Tibuk

80+ Gold
Uygunsuz davranış
ya ALLAH için boş yapma ya küçük çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum git uyu bence kendinde değilsin
Max 14 yaş diye yorumladım. Hadi git sütünü iç de uyu. Validen kızar.

Max 14 yaş diye yorumladım. Hadi git sütünü iç de uyu. Validen kızar.
seninde babacın kızar kuzucum git yatağına gir baban işe kalkarsa görür kızar sana sonra tv izleme yasağı vs verir üzülürüm sana :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Wesley Sneijder
hocam diyorumki siz iyi değildiniz BARÇA kötüydü ona bakarsanız UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu olup Barçayı eleyen Frankfurt da bir tek FB yi yenemedi
senin mantığından gidelim Real madrid Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Galatasaray onu yendi Tuzlada Galatasaray'ı yendi tuzla Şampiyonlar Ligi Şampiyonu mu oldu?

seninde babacın kızar kuzucum git yatağına gir baban işe kalkarsa görür kızar sana sonra tv izleme yasağı vs verir üzülürüm sana :D
la kaç yaşında olduğunu kendin belli ediyosun ''karşim'' diyerek

senin mantığından gidelim Real madrid Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Galatasaray onu yendi Tuzlada Galatasaray'ı yendi tuzla Şampiyonlar Ligi Şampiyonu mu oldu?
olmadı ama siz diyorsunuz ya Barçaya direndik vs bende diyorumki barça kötüydü frankfurt bile eleyebildi siz iyi değildiniz yani

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
en iyi sizseniz siz neden yenemediniz veya o sizi yenemeyen gruptan çıkamadınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Wesley Sneijder
olmadı ama siz diyorsunuz ya Barçaya direndik vs bende diyorumki barça kötüydü frankfurt bile eleyebildi siz iyi değildiniz yani
la geçen sene kadromuz iyi değili çok şükür bu sene güzel transferler yaptık Barcelona'ya direndik o kadroyla

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş

la kaç yaşında olduğunu kendin belli ediyosun ''karşim'' diyerek
tuzlayıda türkiye kupasında aksaray eledi la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,718
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos