Neler Yeni

Galatasaray Osimheni ALDI

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Seninkileri napcaz göztepeyi doğradılar la hakemler, Rize kalecisini de almışsınız zaten e ne farkı kaldı dürüst fb li arkadaş 1 tane attığınız Adana'ya 5 attık siz gerçekten GS ile kafayı bozmuşssunuz sorun tam olarak bu
rize kalecisinin önceki maçına bak ya da maçlarına zaten formu düşük birisi beşiktaşdan 5 yiyen ben değilim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Seninkileri napcaz göztepeyi doğradılar la hakemler, Rize kalecisini de almışsınız zaten e ne farkı kaldı dürüst fb li arkadaş 1 tane attığınız Adana'ya 5 attık siz gerçekten GS ile kafayı bozmuşssunuz sorun tam olarak bu
sakamısın la sen :) daha gecenkı adana macındakı kalecıye nedemelı ya cocuk o daha der sımdı :)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Biraz kendinize odaklansanız bizi salıp işiniz gücünüz rast gidecek bakacaz geçen sene biz Manchesteri yendik görcez sizi inşallah kazanırsınız
miroslav stoch puskas aldığında süperligin en iyi gölü bile seçilmedi.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
sakamısın la sen :) daha gecenkı adana macındakı kalecıye nedemelı ya cocuk o daha der sımdı :)
15 yaşında sen yorgan altında 31 çekerken deniz koca adananın kalesini koruyo kardeşim hemde ligin en iyi takımına karşı (güncel olarak en pahalı kadroya sahip takımına karşı) sen olsan heyecan yapmayacakmısın bebenin yüzünde tüy yok daha ergenliğe girmemiş siz 1 attınız ama Hajdmsmdms

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
o onun bunun çocuğu toreria atılana kadar gs destekleniyor diyeceğim bu adam hep bunu yapıyor ve bundan sarı kart bile almadı bu onun bunun çucuğuna adam bile denmez.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Kırmızı yerse inancan mı la kollanmadığına
vallahi inanmaz isem şerefsizim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu onun bunun çocuğu HAKEMİ KANDIRMAKTAN ATILIR İSE VALLAHİ İNANACAM.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
15 yaşında sen yorgan altında 31 çekerken deniz koca adananın kalesini koruyo kardeşim hemde ligin en iyi takımına karşı (güncel olarak en pahalı kadroya sahip takımına karşı) sen olsan heyecan yapmayacakmısın bebenin yüzünde tüy yok daha ergenliğe girmemiş siz 1 attınız ama Hajdmsmdms
fıkre bak dusunceye bak bune ne anlatabılırsınkı :) elemnlar dunya kupası kaldırıyor sen heyecandan bahsedıyorsun :)

Ağlıycana anlat üsttekileri okumadım ne anlatcan acaba merak ettim
fenerlı agzıyla konusmandan kendı yazdıklarından bahsedıyorum

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
fıkre bak dusunceye bak bune ne anlatabılırsınkı :) elemnlar dunya kupası kaldırıyor sen heyecandan bahsedıyorsun :)
Neyden bahsetcem la bebe daha bebe ortaokul son ak kafan mı iyi ne yavloş bi adamsın

fenerlı agzıyla konusmandan kendı yazdıklarından bahsedıyorum
Neden fenerli ağzıyla yazdığımıda açıkladım okudun mu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
o onun bunun çocuğu toreria atılana kadar gs destekleniyor diyeceğim bu adam hep bunu yapıyor ve bundan sarı kart bile almadı bu onun bunun çucuğuna adam bile denmez.
dur sımıd bu arada fazla muhabbetı donuyor lıgde bılmem kac mactır kırmızı gormuyolar falan dıye
ıyı ızle bıdahakı maclarını kesın kırmızı cıkar ha pardon kırmızı yerseler bır sonrakı macta yanı bızım derbıde eksık kalırlar oyuzden vermeyelım krımızı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,879
Üyeler
168,047
Son üye
Mert Lorenz
Top Bottom