- Konu Sahibi Konu Sahibi
torreiranın topa vurduğu andan mı çizilmiş yoksa topla buluştuğu anda mı gir bak twitter a görürsünVAR sisteminde ofsayt gözükmüyor. Boş bir konu olmuş. Fenerli bir arkadaşa benziyorsunuz.
torreiranın topa vurduğu andan mı çizilmiş yoksa topla buluştuğu anda mı gir bak twitter a görürsünVAR sisteminde ofsayt gözükmüyor. Boş bir konu olmuş. Fenerli bir arkadaşa benziyorsunuz.
ama 4 5 pozisyonda hata varBen önce ofsayt demiştim. (Galatasaray'lıyım) Sonra VAR görüntüsü geldi. Baya bir mesafe varmış. He tamam dedim.
yav global bile dalga geçmiş atlama yapıyorsunuz demiş hala konuşuyorsunuz toreira kırmızı neden görmedi zaha neden kırmızı görmedi dayiniz adımı itti fırlattı fsulu siz kullandınız kafasına bisi gelmedi dümende kendini attı gene bisi yok
Fenerbahçe zibilyar kere etti. Dursun özbeği zibilyar kere programa çağırdı 1 Kere bile sesi çıkmadı gsninDaha 2 gün önce resmi olarak istifaya çağrıldı. Madem fenerbahçe bu kadar rahatsız neden 1 kez bile resmi olarak istifaya davet etmedi?
Ya hocam bu agresifliğini önce bi kenara bırak. Mehmet büyükekşiye gs kongre üyesi diyosunda geçen senede MHK da lale orta vardı yani konunun ne alakası var bununla.HADİ ORDAN ! TFF, Icardi cezasının maça 7 saat kala açıklanması enteresan. Tedbirsiz sevki de enteresan bir olay.Biraz utanma olur bir takımda biraz utanma BJK maçında bile oynasın diye ittirmeyle şampiyon yapılnaya çalışılan bir klüp var. Siz de biliyorsunuz her şeyi ama kabullenmek istemiyorsunuz fanatikliğinizden dolayı . Mehmet Büyükeşi nin GS kongre üyesi olması bile bu konuları konupşmanın gerekesiz ve boşa nefes tüketimi olduğunu gösterir ama işte eyyyyy.Ligi bitirtmeyiz diyip de tehditler savuran bir takımsınız siz
Bak fenerli arkadaşım. Kasımpaşaya yazık değil mi? 1 puandan oldular. Ve direkt belli bir pozisyondan.Yazık değil mi ANTALYASPORA
kardeşim agresiflik değil bu isyan bu ligde her şey şiş kebap sizin içinYa hocam bu agresifliğini önce bi kenara bırak. Mehmet büyükekşiye gs kongre üyesi diyosunda geçen senede MHK da lale orta vardı yani konunun ne alakası var bununla.
la olm. 30 tane kamerası olan stadda sadece tribün cekimi ile ceza aldı icardi ne anlatıyon olm sen. ofsayt kararı doğru. ilk penatıyı ben vemezdim TEMAS VAR ama ben vemezdim bence penaltı değil ama fenere lig başında beri böyle kac tane penaltı verildi boşuna ağlama o yüzden. temas var ben vermezdim penatlyı aynı alanyaspor macında ki gibiHADİ ORDAN ! TFF, Icardi cezasının maça 7 saat kala açıklanması enteresan. Tedbirsiz sevki de enteresan bir olay.Biraz utanma olur bir takımda biraz utanma BJK maçında bile oynasın diye ittirmeyle şampiyon yapılnaya çalışılan bir klüp var. Siz de biliyorsunuz her şeyi ama kabullenmek istemiyorsunuz fanatikliğinizden dolayı . Mehmet Büyükeşi nin GS kongre üyesi olması bile bu konuları konupşmanın gerekesiz ve boşa nefes tüketimi olduğunu gösterir ama işte eyyyyy.Ligi bitirtmeyiz diyip de tehditler savuran bir takımsınız siz