Neler Yeni

Galax 4070Ti alınır mı ?

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Giremezsin zaten sen kim oluyorsun?, hadi ben cahilim sen kara cahil üstelik küstah odunun tekisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

XLR8in yandan görünümü pek hoşuma gitmedi üstelik beyaz sistem topluyorum bu attığım Galax işimi görür değil mi ?
Görür hocam, birazdan diğer arkadaşlar mesaj yazdığında da galaxı tavsiye edecekler size.

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Hocam kendinizi deney tahtası olarak görüyorsanız buyrun alın bende zamanında suprim ile bu markaların arasındaki büyük fark gördüğümden delilik diyip galax alacaktım ama vazgeçtim biraz fazla ödeyip indirimdeyken suprim x aldım çok memnunum sessiz 3 yıl garantili kullanıyorum çokda memnunum

Seninle kavgaya girmeyeceğim cahille tartışmaya girilmez engelledim geçtim.
Yani senin tercihin aynı fiyata msi 4070'ten yana doğru mu hocam ?

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Hocam model bile vermiyor MSI iyi modelleri var kötü modelleri, 3000 serisinde o kadar iyiyse MSI Ventus neden tercih edilmedi ve incelemelerde geride kaldı, marka biliyor tek.

Livaković

80+ Silver
Yani senin tercihin aynı fiyata msi 4070'ten yana doğru mu hocam ?
Hocam bir marka yüzünden model düşmeye bende katılmıyorum üstteki arkadaş agresif bir kişiliğe sahip olduğu için hakaret ettiği mesajı raporladım onunla yetkililer ilgilenir size önerim alacaksanız biraz daha para verip asus tuf olabilir gaming z trio modeli olabilir bunlara yönelebilirsiniz evet arada 2 3k fark olur ama en azından kafa rahat olur ama yok ben para az daha koyamam derseniz tabii ki 4070ti galaxta alınır ama ben olsam bu kadar para veriyorsam bir tuf bir z trio düşünürdüm karar sizin

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Hocam model bile vermiyor MSI iyi modelleri var kötü modelleri, 3000 serisinde o kadar iyiyse MSI Ventus neden tercih edilmedi ve incelemelerde geride kaldı, marka biliyor tek.
Hocam teşekkürler biraz daha düşüneyim fakat şu an f/p açısından Galax mantıklı geliyor hem görsel açısından beyaz sistemime çok yakışacaktır. <3

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Palit , Gainward , Galax ve Zotac(Zotac bir tık fazla ısınıyor) markalarının giriş segmentleri soğutma blokları olarak %90 birbirine benzer ve kaliteli markalardır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,112
İsim
Hacı
Alınır.

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Hocam bir marka yüzünden model düşmeye bende katılmıyorum üstteki arkadaş agresif bir kişiliğe sahip olduğu için hakaret ettiği mesajı raporladım onunla yetkililer ilgilenir size önerim alacaksanız biraz daha para verip asus tuf olabilir gaming z trio modeli olabilir bunlara yönelebilirsiniz evet arada 2 3k fark olur ama en azından kafa rahat olur ama yok ben para az daha koyamam derseniz tabii ki 4070ti galaxta alınır ama ben olsam bu kadar para veriyorsam bir tuf bir z trio düşünürdüm karar sizin
Hocam dediğiniz çok mantıklı evet ama ben 1660ti'li sisteme sahiptim. 3070 gibi bir kart düşünüyordum sonradan bütçemi zorlayarak en son ekran kartına 25K ayırabildim. Haftaya maaşıma zam gelebilir gelirse dediğiniz gibi tercihim daha sağlam markalardan olur hem içim rahat eder. Ancak bütçemi daha zorlayamazsam bunu alırım büyük ihtimalle. Benim streslendiğim konu asus ve msi dışında marka kullanmadım bu markalar pişman eder mi?. Fark ederseniz bayağı konu açmışım zaten :)

Kartı sen almıyorsun, MSI ASUS harici bildiğin başka bir laf yok, konu sahibine galax alınır mı hariç her cevabı verdin.
Hocam gerginliğe gerek yok konumuza dönelim lütfen sinirler gergin farkediyorum ama gerek yok böyle şeylere :)

Ben Türkçe inceleme bulamadım hiç bildğiniz yabancı kaynakta olsa inceleme var mı acaba ?

Livaković

80+ Silver
Hocam dediğiniz çok mantıklı evet ama ben 1660ti'li sisteme sahiptim. 3070 gibi bir kart düşünüyordum sonradan bütçemi zorlayarak en son ekran kartına 25K ayırabildim. Haftaya maaşıma zam gelebilir gelirse dediğiniz gibi tercihim daha sağlam markalardan olur hem içim rahat eder. Ancak bütçemi daha zorlayamazsam bunu alırım büyük ihtimalle. Benim streslendiğim konu asus ve msi dışında marka kullanmadım bu markalar pişman eder mi?. Fark ederseniz bayağı konu açmışım zaten :)
Hocam galax hiç kullanmadım kullanan kişilerede hiç rastlamadım diyecek kadar az üstteki arkadaşda doğru konuşuyor fakat üslupu yanlış konuşma tarzı yanlış karar sizin pişman eder mi? edebilir çok alanı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,136
Üyeler
168,742
Son üye
HimitsuArashi
Top Bottom