Neler Yeni

Galax 4070Ti alınır mı ?

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Hocam ekran kartı üzerindeki aydınlatma anakart yazılımı üzerinden kontrol edilebiliyormu ? Ve bazı okuduğum yerlerde Galax'ta sürücü yüklerken hata aldığını dile getiren arkadaşlar vardı.
Galaxın kendi uygulaması vardı hocam, bende bu kartı yada pny'nin modelini almayı düşünüyorum zaten hocam.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,112
İsim
Hacı
Hocam dediğiniz çok mantıklı evet ama ben 1660ti'li sisteme sahiptim. 3070 gibi bir kart düşünüyordum sonradan bütçemi zorlayarak en son ekran kartına 25K ayırabildim. Haftaya maaşıma zam gelebilir gelirse dediğiniz gibi tercihim daha sağlam markalardan olur hem içim rahat eder. Ancak bütçemi daha zorlayamazsam bunu alırım büyük ihtimalle. Benim streslendiğim konu asus ve msi dışında marka kullanmadım bu markalar pişman eder mi?. Fark ederseniz bayağı konu açmışım zaten :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gerginliğe gerek yok konumuza dönelim lütfen sinirler gergin farkediyorum ama gerek yok böyle şeylere :)

Ben Türkçe inceleme bulamadım hiç bildğiniz yabancı kaynakta olsa inceleme var mı acaba ?
Detaylı incelemesi var.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Estağfurullah hocam neden güvenmeyeyim. Sizin attığınız sıcaklık testlerini merak ediyordum bende fakat bulamamıştım. Ama Galax'a sizin sayenizde daha çok ısındım diyebilirim.

Soğutma açısından iyi midir? acaba XLR8 modeli gibi yani ?

Hocam ekran kartı üzerindeki aydınlatma anakart yazılımı üzerinden kontrol edilebiliyormu ? Ve bazı okuduğum yerlerde Galax'ta sürücü yüklerken hata aldığını dile getiren arkadaşlar vardı.
Soğutma açısından iyi diye okudum. Bende ya bunu yada xlr8 olanını almayı planlıyorum. Sadece 7800xt geliyor 6 eylülde onu bekliyorum.

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Soğutma açısından iyi diye okudum. Bende ya bunu yada xlr8 olanını almayı planlıyorum. Sadece 7800xt geliyor 6 eylülde onu bekliyorum.
XLR8 biraz çirkin geldi gözüme açıkçası.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Ama galax ı beğendiyseniz o da güzel karttır.

XLR8 biraz çirkin geldi gözüme açıkçası.
Videolarını izlediniz mi? Sistemde kurulu halde videolarını izlemenizi öneririm ışıklandırmaları falan bence çok güzel.

Livaković

80+ Silver
Aynen 2-3k fark olur yoruma bak sjhshsh mesela o kadar para veriyorsanız 4090 falan da almak mantıklı hatta diye diye gidecek bu böyle
Ben galax markasını kötülemedim uslüpunuzu adam gibi toplayıp bana diğer arkadaş yanıt vereceğini bilsem engelini açardım saygısız konuşan adamla ben konuyu saygı çerçevesinde nasıl tartışabilirim? galax güzel bir markadır fakat asus ve msin yanından geçemeyeceğini belirtiyorum bunu kabul etmiyor

Aynen 2-3k fark olur yoruma bak sjhshsh mesela o kadar para veriyorsanız 4090 falan da almak mantıklı hatta diye diye gidecek bu böyle
Sizinde yaşınız küçük ve duygularınızla hareket ediyorsanız sizide engelliyeyim tatsızlık çıkmasın diye uğraşıyorum tatsızlık çıkarıyorsunuz arkadaşım hakaret etmiyorum toxic davranışlar sergiliyorsunuz dostum düzgünce derdini anlatan adama ben agresif davranmam saygılar

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Hala anlamıyor, TUF'dan daha iyi sıcaklık veriyor hala anlamıyor, kabul etmiyor zaten hatasını sonra suç bana biçiliyor.

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Ama galax ı beğendiyseniz o da güzel karttır.

Videolarını izlediniz mi? Sistemde kurulu halde videolarını izlemenizi öneririm ışıklandırmaları falan bence çok güzel.
Bilindik bir YT kanalından izledim evet.

Hocam anakart hariç her şey beyaz umarım Galax'ta yakışır.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Uygunsuz davranış
Ben galax markasını kötülemedim uslüpunuzu adam gibi toplayıp bana diğer arkadaş yanıt vereceğini bilsem engelini açardım saygısız konuşan adamla ben konuyu saygı çerçevesinde nasıl tartışabilirim? galax güzel bir markadır fakat asus ve msin yanından geçemeyeceğini belirtiyorum bunu kabul etmiyor

Sizinde yaşınız küçük ve duygularınızla hareket ediyorsanız sizide engelliyeyim tatsızlık çıkmasın diye uğraşıyorum tatsızlık çıkarıyorsunuz arkadaşım hakaret etmiyorum toxic davranışlar sergiliyorsunuz dostum düzgünce derdini anlatan adama ben agresif davranmam saygılar

Ümit Özdağ' ın çok sevdiğim bir sözü var yazdıklarına anca bu sözü aklıma geldi.
''Biz s*lağa s*lak deriz"

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bilindik bir YT kanalından izledim evet.

Hocam anakart hariç her şey beyaz umarım Galax'ta yakışır.
Anladım o halde sevmediyseniz almanızı tavsiye etmem. Sonuçta en az 3-4 yıl kullanacaksınız. Fiyat noktasında beyaz renk olarak size attığım pny modeli ile galax kalıyor. İkisine de sisteme montajlı hallerine bakıp aralarından seçimi yaparsınız. Zaten ikisi de aynı fiyat bandında.

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Galax markasında karar kılmanıza sevindim hocam hayırlı olsun.
Hocam çok teşekkür ederim umarım pişman etmez beni 1 haftaya kadar siparişini geçerim R7 7700 ile kullanacağımç İnceleme paylaşırımki benim gibi kararsız kalan arkadaşlar faydalanabilsin.

Anladım o halde sevmediyseniz almanızı tavsiye etmem. Sonuçta en az 3-4 yıl kullanacaksınız. Fiyat noktasında beyaz renk olarak size attığım pny modeli ile galax kalıyor. İkisine de sisteme montajlı hallerine bakıp aralarından seçimi yaparsınız. Zaten ikisi de aynı fiyat bandında.
Hocam ben sistem parçalarını tek tek satın alacağımda montajda sıkıntı yaşar mıyım sizce ne dersiniz. AM5 soket pek bi farklılık olacağını zannetmiyorumda yinede endişeliyim.

Top Bottom