Neler Yeni

Galax 4070Ti alınır mı ?

Livaković

80+ Silver
Ümit Özdağ' ın çok sevdiğim bir sözü var yazdıklarına anca bu sözü aklıma geldi.
''Biz s*lağa s*lak deriz"
Ettiğin laflar umrumda bile değil dostum anlamıyormusun? diğer arkadaşında uyarı yedi bu toxic davranışa devam ettiğiniz sürece forumdan ban yiyeceksiniz bana herhangi bir zarar olmuyor devam edin hakaret etmeye :D

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Hocam ben sistem parçalarını tek tek satın alacağımda montajda sıkıntı yaşar mıyım sizce ne dersiniz. AM5 soket pek bi farklılık olacağını zannetmiyorumda yinede endişeliyim.
Kablolamayı biliyorsanız sourn olmaz, AM5 zaten intel'in soket tipini kullanıyor.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Ettiğin laflar umrumda bile değil dostum anlamıyormusun? diğer arkadaşında uyarı yedi bu toxic davranışa devam ettiğiniz sürece forumdan ban yiyeceksiniz bana herhangi bir zarar olmuyor devam edin hakaret etmeye :D
Tm.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hocam çok teşekkür ederim umarım pişman etmez beni 1 haftaya kadar siparişini geçerim R7 7700 ile kullanacağımç İnceleme paylaşırımki benim gibi kararsız kalan arkadaşlar faydalanabilsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben sistem parçalarını tek tek satın alacağımda montajda sıkıntı yaşar mıyım sizce ne dersiniz. AM5 soket pek bi farklılık olacağını zannetmiyorumda yinede endişeliyim.
Şuan bende 4070ti sistem toplama aşamasındayım. Sadece 4070ti almadım. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, yaşarsanız yazarsınız yardımcı olurum. Sıvı soğutma kasa olayını zaten çözmüşseniz orada bir problem yok ise diğer parçalarda da problem olmaz.

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Şuan bende 4070ti sistem toplama aşamasındayım. Sadece 4070ti almadım. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, yaşarsanız yazarsınız yardımcı olurum. Sıvı soğutma kasa olayını zaten çözmüşseniz orada bir problem yok ise diğer parçalarda da problem olmaz.
Şu ana kadar sadece anakart montajı yaptım kablolamayı kitapçığa göre yaparım diye düşünüyorum.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Şu ana kadar sadece anakart montajı yaptım kablolamayı kitapçığa göre yaparım diye düşünüyorum.
Beyaz sistem dizdiğinize göre sakıncası yoksa kasayı ne aldınız?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
PSU ise Corsair rmx750 White
Bunu keşke atx 3.0 bir güç kaynağı yapsaydınız. 4070 ti alıyorsunuz çünkü. Herkes problem olmaz aparatı ekran kartı kutusundan çıkıyor onla takıyorsun diyor da, ben pek güvenemediğimden direkt atx 3.0 güç kaynağı aldım.

Drozvenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Turp
Bunu keşke atx 3.0 bir güç kaynağı yapsaydınız. 4070 ti alıyorsunuz çünkü. Herkes problem olmaz aparatı ekran kartı kutusundan çıkıyor onla takıyorsun diyor da, ben pek güvenemediğimden direkt atx 3.0 güç kaynağı aldım.
Öneriniz var mıdır ?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Top Bottom