Keepr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,018
Amd çok temiz hamle yaptı. Dünya genelini bilemem ama Türkiye'de market payı iyi artacak.Yine çabuk düşüyor ben bu kadar hızlı olacağını bile beklemiyordum.
Amd çok temiz hamle yaptı. Dünya genelini bilemem ama Türkiye'de market payı iyi artacak.Yine çabuk düşüyor ben bu kadar hızlı olacağını bile beklemiyordum.
9070 XT çok temiz kart oldu. 4k da bile üzmüyor 2k da zaten çok iyi. Tam oyuncuların aradığı bir model gibi oldu.Amd çok temiz hamle yaptı. Dünya genelini bilemem ama Türkiye'de market payı iyi artacak.
Bu sene kasım ayındaki aşırı ucuz 9070 XT indirimini paylaştığını şimdiden görür gibiyim abi.9070 XT çok temiz kart oldu. 4k da bile üzmüyor 2k da zaten çok iyi. Tam oyuncuların aradığı bir model gibi oldu.
Bence max düşeceği fiyat yine 30k olur kampanya vs derken 28 e falan anca alabiliriz. Çok düşeceğini sanmıyorum. 25 e falan düşerse zaten hemen hemen MSRP fiyatına geliyor.Bu sene kasım ayındaki aşırı ucuz 9070 XT indirimini paylaştığını şimdiden görür gibiyim abi.
amd de ucuz sayılmaz aslında nvidiaya kıyasla ucuz geliyor tabiAmd çok temiz hamle yaptı. Dünya genelini bilemem ama Türkiye'de market payı iyi artacak.