🔥İndirim GALAX RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC 28.999₺

Kardesim niye saçma felan diyosun ben senle tartışmaya çalışmıyorum ki. Şaşırdım sadece. Hayırlı cumalar. 👋🏻
Düşünsene saçma demiyorum hocam yine anlamıyorsun. Bahsettiğim derecelere gelmemesini düşünmek saçma diyorum seni tanımam etmem ne diye bir de tartışmaya çalışayım. Sana da hayırlı günler.

Of arcibi beybi. :kekw:

Şaka bir yana Galax markasını severim, bazı modellerin tasarımı hoşuma gidiyor.

AMD istersen RX9070 var buna yakın fiyata Vatanda geceleri.

Pubg elden ring felan max olsun 70 sana çok mu ? Zararlı mı ? Laptoplar 90 derecelerde oynuyor hey gidim hey 😂 ben 60 70 derecelere bayıldım gitti.
60 diyorsun şimd niye kıvırtıyorsun anlamadım
Öğrenmek istiyorsan git incelememe bak kardeşim benim

60 diyorsun şimd niye kıvırtıyorsun anlamadım
Öğrenmek istiyorsan git incelememe bak kardeşim benim
Ya git bi düzgün konuşmayı öğren. Ben 60 derecelerde oynuyorum. Ama 2kdaki testlerde 70 dereceleri görmüş ki bence düşük bir değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1080pde pubg oynuyorum. Elden ring felan oynuyorum.

Ya git bi düzgün konuşmayı öğren. Ben 60 derecelerde oynuyorum. Ama 2kdaki testlerde 70 dereceleri görmüş ki bence düşük bir değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1080pde pubg oynuyorum. Elden ring felan oynuyorum.
Sana laf mı anlatacam bir de

Ekler

• 1761305502827.webp
    1761305502827.webp
    47.3 KB · Hit: 27
Arkadaşlar marka ile ilgili şüphesi olan varsa hiç tereddüt etmesin. 4 yıl oldu 3060ti white modelini hala ilk günkü gibi kullanıyorum. 5070 SUPER modeli çıkınca yine galax alacağım. İnşallah tabi fiyatı uygun olur o günler geldiğinde.

Aorus Master 5070 ile yükte ve oyunlarda max 65'i görüyorum. Diğer alt modellerin 60'ı geçmemesi biraz ütopik :ROFLMAO:

Geri