hashasii
80+ Bronze
ben muhtemelen gçrselin sıcaklık değerleri ile alakalı olacağını düşünüyorum çünkü başka mantıklı açıklaması yok.Görsel dikkatimi çekti. Galax sg 4070 tisim var ama görüyorumki orta kalite bi marka bile değil acaba üstündekilerden farkı nedir hızı mı, soğutması mı, kullanım ömrü mü?
Aralarında 5k-7k fark var değer miben muhtemelen gçrselin sıcaklık değerleri ile alakalı olacağını düşünüyorum çünkü başka mantıklı açıklaması yok.
Kimse kimseye galaxı önermez parası olduğu müddetçee ama ucuz kartlar arasındada kalitelidir bence
zenginsen değer değilsen o paraya işlemci anakart falan alırsınAralarında 5k-7k fark var değer mi
Değmez ikisi de aynı FPS yi verecek.Aralarında 5k-7k fark var değer mi
galax asus dualden bana kalırsa daha iyi bir marka asus dual kullanıyorum kart gerçekten çok ısınıyor arkadaşım galax dual kullanıyor onunki ise serin çalışıyor galax dual asus dualden iyidir benim gözlemime göre.Görsel dikkatimi çekti. Galax sg 4070 tisim var ama görüyorumki orta kalite bi marka bile değil acaba üstündekilerden farkı nedir hızı mı, soğutması mı, kullanım ömrü mü?
Bu çok farklı konu sen hangi model Asus kullanıyorsun arkadaşın hangi model kullanıyorgalax asus dualden bana kalırsa daha iyi bir marka asus dual kullanıyorum kart gerçekten çok ısınıyor arkadaşım galax dual kullanıyor onunki ise serin çalışıyor galax dual asus dualden iyidir benim gözlemime göre.
model farkedermi çok bilmiyom ama arkadaşınki galax dual 4070 benimki asus dual 3060 ti yeni asus dualerden. Fakat diğer bi arkadaşımın kullandığı galax dual 3060 ti da benimkinden serindi.Bu çok farklı konu sen hangi model Asus kullanıyorsun arkadaşın hangi model kullanıyor
4070S için de geçerlidir umarım hocam bu söyledikleringalax 4080 super kullanıyorum. markaya önceden çok sıcak bakan biri değildim. karttan köpekler gibi memnunum. gerçekten 4 fanlı olması, heatsink boyutu ve kalitesi, çalışma sessizliği, içinden çıkan gpu tutma demiri falan. kart resmen ısınmıyor ya. ayrıca furmark 2 teslerinde diğer 4080 superlerden daha yüksek skorlar alıyorum. ben çok beğendim. tavsiye ederim.
Galax hiç kötü bi marka değil benim gördüğüm kadarıyla sadece türkiyede çok bilinmiyor.4070S için de geçerlidir umarım hocam bu söylediklerin
aynen hocam bence de, bizim ülkede genellikle asus ve msi çok popülerGalax hiç kötü bi marka değil benim gördüğüm kadarıyla sadece türkiyede çok bilinmiyor.