Galaxy M52 5G vs A71 vs A52

En İyi Cevap
Bütün bunların hepsini kendim elle yazdım (ufak bir nokta hariç) alıntı değildir.

Öncelikle diğer modellere nazaran güncel olmadığından ve performans olarak her 2 cihazdan daha geride kaldığı için a71'i değerlendirmeye sokmayacağım.
A72'yi almadan önce (yaklaşık 3 ay önce) m52 de a52 de aşırı detaylı incelediğim cihazlardır ancak şu an üzerinden biraz vakit geçtiği için tekrar incelemelerini vesaire bir göz atıp bilgilerimi tazeleyip geldim.

Öncelikle tasarımsal açıdan a52 a72 ile boyut farkı dışında aynıdır, yani herhangi bir sorunuz varsa ben a72 üzerinden yola çıkarak size anlatmaya çalışırım.
Tekniğe en son gireceğim şimdi tasarım ve diğer özelliklerden yola çıkıyorum. Her 2 cihazın da artısını eksisini bulabildiğim...
Yani telefonun odağı yüksek performans iken, A52 performans+kamera olduğundan size daha yakın bir seçenek olabilirdi sadece.
İlk olarak A52 almayı planlıyordum ama fiyatı M52'yi fazlasıyla geçince M52 aldım.
Teşekkürler hocam:peepokalp:

İlk olarak A52 almayı planlıyordum ama fiyatı M52'yi fazlasıyla geçince M52 aldım.
Teşekkürler hocam:peepokalp:
Fiyatlardan dediğim gibi haberim yoktu, zaten A52 ile aralarında fark varsa ucuzunu alarak en mantıklı olanı yapmışsınız.
Rica ederim. :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,061
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu
Geri