Neler Yeni

Öneri GALAXY WATCH 4 CLASSİCS ALINIR MI ?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bütçe
3500
Xiomi telefon kullanıyorum ekran büyük olması benim için önemli akıllı saat olarak ne önerirsiniz aklımda samsung galaxy watch 4 classics var 46mm olanı satın almayı düşünüyorum

BabaVoss7

80+ Silver
s23 alırken galaxy watch5 gırla hediye dağıtıldı. 3500 bandında kapalı kutu 5 bulursun sarı sitde filan takip et bence. benj kullanıyorum gzel cihaz. onun dışında huawei gt 3 de güzel

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
s23 alırken galaxy watch5 gırla hediye dağıtıldı. 3500 bandında kapalı kutu 5 bulursun sarı sitde filan takip et bence. benj kullanıyorum gzel cihaz. onun dışında huawei gt 3 de güzel
hangi telefon ile kullanıyorsunuz memnun musunuz şarj nasıl

BabaVoss7

80+ Silver
s23 le kullanıyorum ben hedeiye olarak geldi işte banada. ben beğendim baya. özellikle saat kültürüm hiç yoktur hiç rahat hissetmem. ama bu saat kolumda sanki yokmuş gibi. kordondan dolayı çok kaliteli bir kordonu var saatte ağır değil yormuyor. teknolojisi zaten son seviye. telefondan farkı yk nerdeyse. tel görüşme yapılıyor medya kontrol kalp ekg vs her şey var güncel cihazlar gibi. görsel olarakta özelliştirmesini başarıılı buldum ben. şarjı şuan 1.5 2 gün gibi gidiyor ama yeni aldığım için kurcalıyorum biraz ondan normal kullanımda 3 gün rahat çıkarır. şarjı zaten 40dk gibi bişey kablusz koyuyosun doluyo. tavsiye ederim

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
s23 le kullanıyorum ben hedeiye olarak geldi işte banada. ben beğendim baya. özellikle saat kültürüm hiç yoktur hiç rahat hissetmem. ama bu saat kolumda sanki yokmuş gibi. kordondan dolayı çok kaliteli bir kordonu var saatte ağır değil yormuyor. teknolojisi zaten son seviye. telefondan farkı yk nerdeyse. tel görüşme yapılıyor medya kontrol kalp ekg vs her şey var güncel cihazlar gibi. görsel olarakta özelliştirmesini başarıılı buldum ben. şarjı şuan 1.5 2 gün gibi gidiyor ama yeni aldığım için kurcalıyorum biraz ondan normal kullanımda 3 gün rahat çıkarır. şarjı zaten 40dk gibi bişey kablusz koyuyosun doluyo. tavsiye ederim
Hocam saati boşverin S23 Nasıl

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam saati boşverin S23 Nasıl
XD s23 canavar hocam. kötü diyen daha adam akıllı duymadım. genel olarak s22 deki sorunlar düzeltilmiş diyorlare. s22 kullanmadım ama aldığıma memnunum. ilk defa amiral gemisi bi telefon kullanıyoum ve cidden farkediyormuş. herşeyi geçtim arayüz çok hızlı...

Top Bottom