VitoScaletta
80+ Gold
seni kandırmışlar biladertamam
seni kandırmışlar biladertamam
Ben sendende kısayımHerkes dev ben mi cüceyim boy olarak .....
Mesela ben 16 yaşındayın 1.80'im ve 78 kiloyum. Ancak bu kütlenin çoğu yağ olduğu için kilolu gözüklüyorum.anlatmaya çalıştığım bu rıza kayaalpe benzetiyor arkadaşlarım vicut tipi olarak ama yukarda fazla bişey anlamayan arkadaşlar nasıl fit olyon falan diye yorum atmış xD
Evet hocam. Ben de ondan bahsediyorum. 300 şınav çektiğinden bahsediyor. Ve kütlesinin iri olduğunu söylüyor. Örnek vermek amacıyla o insanlardan bahsettim. Onlar da genel olarak kilolu ancak güçlü/dayanıklı.O adamların kilolu olması gücünden değil adamlar sadece performans çalışıyorlar deadlift bench sukuat estetik çalışmıyolar + olarak çok fazla yiyorlar
hele şükür beni anlayna bi adam be adamsın kardeşim dediğim şey bu ya iriyim diyorum kaslıyım diyorum adamların aklı almıyorMesela ben 16 yaşındayın 1.80'im ve 78 kiloyum. Ancak bu kütlenin çoğu yağ olduğu için kilolu gözüklüyorum.
Evet hocam. Ben de ondan bahsediyorum. 300 şınav çektiğinden bahsediyor. Ve kütlesinin iri olduğunu söylüyor. Örnek vermek amacıyla o insanlardan bahsettim. Onlar da genel olarak kilolu ancak güçlü/dayanıklı.
hocam 14 yaş 1.70 boy 60 kilo nasıldır?Mesela ben 16 yaşındayın 1.80'im ve 78 kiloyum. Ancak bu kütlenin çoğu yağ olduğu için kilolu gözüklüyorum.
Evet hocam. Ben de ondan bahsediyorum. 300 şınav çektiğinden bahsediyor. Ve kütlesinin iri olduğunu söylüyor. Örnek vermek amacıyla o insanlardan bahsettim. Onlar da genel olarak kilolu ancak güçlü/dayanıklı.
biz çok ağır kilo girmek için sürekli kalori arttırmaya çalışıyoruz zaten çok ağır kilo girdiğinden kas kütlesi artıyor onun üstüne su + yağ koyunca da iri gözüküyoruz sebebi buMesela ben 16 yaşındayın 1.80'im ve 78 kiloyum. Ancak bu kütlenin çoğu yağ olduğu için kilolu gözüklüyorum.
genetikte irilik yoksa ama sporla çok dehşet değişmezbiz çok ağır kilo girmek için sürekli kalori arttırmaya çalışıyoruz zaten çok ağır kilo girdiğinden kas kütlesi artıyor onun üstüne su + yağ koyunca da iri gözüküyoruz sebebi bu
genetik çok önemlibiz çok ağır kilo girmek için sürekli kalori arttırmaya çalışıyoruz zaten çok ağır kilo girdiğinden kas kütlesi artıyor onun üstüne su + yağ koyunca da iri gözüküyoruz sebebi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
genetikte irilik yoksa ama sporla çok dehşet değişmez
Yaştan çok boy önemli kiloda.Dostum kusura bakma ama kilolusun.
Bu yaşta fazla.
dostum o senin vicuduna göre eger hantalsan şınav mekike çekemiyorsan haraketlerde zorlanıyorsan kötüdür bu ama mesela kendimden ornek vereyim ben 1 75 im 87 kg falanımdır 88 sağ tek kol şınav bile çekiyorum 20 taneye yakın çünkü vaktinde spor yaptımvicudum fit duruyorKonu açılmasa kimse nasılım/kilolu muyum diye sormayacakmış
16 yaşındayım 1.81 boyundayım 78-79 kiloyum normal midir?
şınav çekince fit olmuyosun foto da atmadın instaya ?dostum o senin vicuduna göre eger hantalsan şınav mekike çekemiyorsan haraketlerde zorlanıyorsan kötüdür bu ama mesela kendimden ornek vereyim ben 1 75 im 87 kg falanımdır 88 sağ tek kol şınav bile çekiyorum 20 taneye yakın çünkü vaktinde spor yaptımvicudum fit duruyor
Yo ŞınaV ÇeKErSeN GüJlÜSünDürşınav çekince fit olmuyosun foto da atmadın instaya ?