Neler Yeni

Galiba Kilo Alamıyorum

VitoScaletta

80+ Gold
benim kalçamla bacaklarım büyük olduğu için fazla göstermiyorum dostum üst vicudum çok iri çok geniş ve çok yapılı hiç bi haraketim kısıtlanmıyor beni gören 75 kg falan sanıyor zten vicudumda yırtıklar bile oluştu hızlı ve fazla kas yapımından
Allah aşkına foto atsana 88 kilo da nasıl fit duruyorsun

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
kiloluyum doğru ama kilom herhangi bir yağ yada et kütlesi deil tek seferde 75 standart şınav çekiyorum mesela her gün toplam 300 e yakın şınav çekiyorum toplam
O kilodan ziyade güce bağlı. Mesela güç gösterilerindeki adamlar kilolu oluyor genelde. Kiloyla güç farklı olaylardır.

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
yaş 15 kilo 75 boy 180
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye herkes yaşını, boyunu ve kilosunu yazmış?
herkes yazmaya başliyinca ben de yazayım dedim bilmiyoruz valla

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
selamun aleykun arkadaşlar iyi forumlar ben düzenli oalrak spor yapan birisiyim haftada ortalama 5 gün spor yaparım ortalama 1 saat (şarkı deiştirmek dışında) hiç mola vermeden vicudumu zorlayabildğim kadar zorlarım (üst karın kası ve üstünü çalıştırırım onun aşşasını çalışmıyorum göğüs kol arka kol bilek vb yerler)son 4 gündür kendimi çok halsiz hissediyordum bundan dolayı spor yapmadım bi dün yaptm ve bugun yaptım ama eski zevkimi alamadım yani demek istediğim antrenmanlarımda gene aynı sayı set yapdım gene aynı şekilde yoruldum yani kilo almama dayir bişey hissetmedim sonra biraz pump halimle aynanın karşısına geçtim klasik verdiğim pozlarımı verdim ve sırtımı daha iyi gördüm 3 4 gün önceki halden onun dışında her yer aynıydı vicudumda ama ben kendimi kilo almış gibi hissediyorum ortalama 35 gün önce dışarı çıktım bana sorarsanız pisikolojik olarak öyle hissediyorum o gun dışarı çıktığımda arkadaşlarım kilo aldığımı ve karantinada çok deiştiğimi söylediler o buluşmadan öncede bi ortalama 25 gün önce dışarı çıkmıştım her gün PC başıdna oturuyorum orda yemek yiyorum her gün PC yanında şarkı dinleyerek 1 saat spor yapıyorum sizce almışmıyımdır dürüst olun ben size nedediysem aynen öyle anlaamadığınız biyer varsa lütfen sorun.
7 gün en az 4 er saat spor yapan ben kolumu kaldıramıyorum korona çok etkiledi vücudumu bu arada evde hareketsiz kaldıkça kaslar kısalır esnekliğin gider halsiz olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
O kilodan ziyade güce bağlı. Mesela güç gösterilerindeki adamlar kilolu oluyor genelde. Kiloyla güç farklı olaylardır.
anlatmaya çalıştığım bu rıza kayaalpe benzetiyor arkadaşlarım vicut tipi olarak ama yukarda fazla bişey anlamayan arkadaşlar nasıl fit olyon falan diye yorum atmış xD

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

VitoScaletta

80+ Gold
Güçle alakası yok bende powerlifterım yaş 15 175 boyum var 76 kilo falanım 16 yaşında 88-90 kilo bi adamın fit durması imkansız 190 boyu falan olması lazım

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
DJ Dikkatin bir sözü vardır Bilenler xd

Top Bottom