Game Booster M626 Titan vs Logitech G G102 Prodigy

Sensörü ve yazılımıda mı aynı emin misin?
Hayır işte, mouse'un önemli olmasını sağlayan en büyük üç şey bu zaten. Şekil, yazılım ve sensör. Hadi şekil güzel orası okay, yazılımı ve sensörü de G102 Prodigy kadar iyi mi? Ben sanmıyorum.

Hayır işte, mouse'un önemli olmasını sağlayan en büyük üç şey bu zaten. Şekil, yazılım ve sensör. Hadi şekil güzel orası okay, yazılımı ve sensörü de G102 Prodigy kadar iyi mi? Ben sanmıyorum.

Yanlış anlaşılma :) İlk başta şeklini taklit etmesinden bahsettin sonraki cevabında sensöre ve yazılıma ne demeli deyince sanki yazılımının ve sensörünün de taklit oldunu söyler gibi oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G102 sipariş verdim yaklaşık 100 lira civarı bütçem kaldı mousepad olarak ne önerirsin bilgisayarcıdan aldığım 15 liralık mouse pad kullanıyorum şu anda :)

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılma :) İlk başta şeklini taklit etmesinden bahsettin sonraki cevabında sensöre ve yazılıma ne demeli deyince sanki yazılımının ve sensörünün de taklit oldunu söyler gibi oldu.
Öyle bir şey demek istemememiştim.
G102 sipariş verdim yaklaşık 100 lira civarı bütçem kaldı mousepad olarak ne önerirsin bilgisayarcıdan aldığım 15 liralık mouse pad kullanıyorum şu anda :)
Valla mousepad önerim yok, kendim de ByNoGame mousepad'ini kullanıyorum.

12 gün geçti ama mouse pad ptt kargo sağolsun anca geldi eski mousepadde kullanmak istemedim g102 genel anlamda güzel ama bence büyük elli arkadaşlarım daha büyük bir fare alsınlar çünkü serçe parmağım biraz rahatsız kaldı sağ tarafta pek yer yok koymaya onun dışında RGB si yazılımı güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,707
Üyeler
192,471
Son üye
khaydin
Geri