RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,371
- Konu Sahibi Konu Sahibi
k 55 nasıl hocam.O bütçede ondan çok daha iyi modeller var ve klonu Saber'de yaşanan sorunlardan dolayı alınmaz.
k 55 nasıl hocam.O bütçede ondan çok daha iyi modeller var ve klonu Saber'de yaşanan sorunlardan dolayı alınmaz.
Membran için çok para fakat illa membran olsun diyorsan Cynosa V2 al.k 55 nasıl hocam.
ben kullanıyorum. itopyadan 400 liraya düşünce almıştım. iyiki almışım diyorum. klavye çok güzel gözüküyor. sorun çıkmasını göze alabiliyorsan alınabilir. şimdilik bir sorun yaşamadım. tuşları, hissiyatı gayet güzel şimdilik. 400 liranın üzerini vermezdim.GameBooster Red Switch beyaz klavyeyi almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum stok yok diyor. Stoklara gelir mi ya da stoklarda olan bir site var mı?
forum.donanimarsivi.com
Hocam attığınız hp klavyenin hp omen encoder le bi farkı varmı?Switch markasını bulamadım. İyimser olursak en iyi Outemu switch var. O da çok kaliteli bir switch markası değil. Onun yerine en azından K500 bakın.
![]()
RGB değil sadece kırmızı olması olursa Cherry MX Brown switch'li bu klavye tavsiyemdir.
![]()
HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.712,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zaten HP Omen Encoder o.Hocam attığınız hp klavyenin hp omen encoder le bi farkı varmı?