RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,371
- Bütçe
- 600
GameBooster Red Switch beyaz klavyeyi almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum stok yok diyor. Stoklara gelir mi ya da stoklarda olan bir site var mı?
g918Hangi model?
neden ?Bunu mu diyorsunuz?
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918R-WH ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu arada alınmaz.
Gelse bile almanı önermem.g918
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GameBooster G918 Fire Storm RGB Aydınlatmalı Mavi Sw. Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GameBooster G918 Fire Storm RGB Aydınlatmalı Mavi Sw. Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bunun red switchi
Outemu switch bir klavye için gereksiz pahalı.g918
GameBooster G918 Fire Storm RGB Aydınlatmalı Mavi Sw. Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GameBooster G918 Fire Storm RGB Aydınlatmalı Mavi Sw. Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bunun red switchi
neden hocam?Gelse bile almanı önermem.
600 TL bütçe ile GameBooster markasından bir şey mi alacaksın?GameBooster Red Switch beyaz klavyeyi almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum stok yok diyor. Stoklara gelir mi ya da stoklarda olan bir site var mı?
g918
bunun red switchi
Switch markasını bulamadım. İyimser olursak en iyi Outemu switch var. O da çok kaliteli bir switch markası değil. Onun yerine en azından K500 bakın.neden ?
500 tl şu an amozanda mavi switchi hocam ben 2 yıl kullanacağım normalde outemu switch klavyeler 300 tl civarı bu klavye rgb si yüzünden 200 tl daha pahallı 500 tl ye değmez mi hem ben görüntüyede önem veriririm.600 TL bütçe ile GameBooster markasından bir şey mi alacaksın? Alma!
Ya da Vigor GK 50 al.![]()
O bütçede ondan çok daha iyi modeller var ve klonu Saber'de yaşanan sorunlardan dolayı alınmaz.neden hocam?