Neler Yeni

Game Garaj Deneyimleriniz?

MelodyRie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert ÖĞÜT
Arkadaşlar bugün sabah bi sistem sipariş ettim
-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu

-sistem kaç günde elinize ulaştı

Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım🤭

requade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
barış balta
Arkadaşlar bugün sabah bi sistem sipariş ettim
-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu

-sistem kaç günde elinize ulaştı

Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım🤭
Perşembe akşamı sipariş ettim Salı sabah 10 da geldi. Gayet memnunum teknik destekleri çok hızlı ve yararlı kısaca sevdiğim ve güvenilir bir site.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
Perşembe akşamı sipariş ettim Salı sabah 10 da geldi. Gayet memnunum teknik destekleri çok hızlı ve yararlı kısaca sevdiğim ve güvenilir bir site.
İki günde elimdeydi. Parçalar dediğin gibi orta yollu ama ona göre de fiyatlar normal diyebilirim. Ama en iyi özellikleri destek ekibi. Şimdiye kadar gördüğüm en iyisi diyebilirim. Psu da coil whine çıktı değişimi yapıldı. Servise gidip gelme süresi 5 gün.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
İki günde elimdeydi. Parçalar dediğin gibi orta yollu ama ona göre de fiyatlar normal diyebilirim. Ama en iyi özellikleri destek ekibi. Şimdiye kadar gördüğüm en iyisi diyebilirim. Psu da coil whine çıktı değişimi yapıldı. Servise gidip gelme süresi 5 gün.
Bende servise yolladım, kargoya verdiğiniz günden sonra mı 5 gün yoksa onlara ulaştıktan sonra mı 5 gün?

requade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
barış balta
Psu'yu hafif korkarak aldım yalan yok. Umarım bir sorunla karşılaşmam -büyük bir sorunla-.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Cumartesi akşam sipariş ettim pazartesi sabah 9 da kargodaydı. İyi bir firmadır.

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Guvenilir ve yiy bir sitedir

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
Şunu merak ettim ben de. İtopya dan alacağınız (çok yaygın diye itopya örneğini verdim) bir 3060 ti sitemle Game garaj dan alacağınız 3060 ti arasında performans olarak ne gibi farklar olur hangisi tercih edilmeli ? ( hazır sistemler için )

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Şunu merak ettim ben de. İtopya dan alacağınız (çok yaygın diye itopya örneğini verdim) bir 3060 ti sitemle Game garaj dan alacağınız 3060 ti arasında performans olarak ne gibi farklar olur hangisi tercih edilmeli ? ( hazır sistemler için )
Performans farkı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,142
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom