FB RevoltHyper
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 456
PS5 Yanına GamePad Önerisi İstiyorum Xbox 9. Nesil Pahalı bütçe 500 kadar yolu var
peki xbox 9 nesile 1250 tl vermek doğrumudur hak ediyordur ama yoksa ps5 kolu almak mı500 ise bütçe
2.el xbox 8. Nesil veya orjinal ds4 kolu.
Başka alma üzülürsün.
Sahibinden’de 800₺ satan var. Düşünmeden alın. Ben hep 8. Nesil hem de 9. Nesil kullandım.peki xbox 9 nesile 1250 TL vermek doğrumudur hak ediyordur ama yoksa ps5 kolu almak mı
İlk başta burayı okumadım hocam. Ps5 yanına derken ps5’e mi gamepad arıyorsunuz?PS5 Yanına GamePad Önerisi İstiyorum Xbox 9. Nesil Pahalı bütçe 500 kadar yolu var
ps5 için mi istiyorsunPS5 Yanına GamePad Önerisi İstiyorum Xbox 9. Nesil Pahalı bütçe 500 kadar yolu var
sahibinden 9.nesil xbox gamepad 540 tl ye almıştımSahibinden’de 800₺ satan var. Düşünmeden alın. Ben hep 8. Nesil hem de 9. Nesil kullandım.
Ergonomik olarak Microsoft gamepadleri çok daha rahatlar. Ps5 kolu almazdım ben.
Ama 1250₺ verecek 8. Ve 9. Nesil arasında fark yok ama sahibinden üzerinden sıfır 800₺’ye satanlardan param olsa yarın alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk başta burayı okumadım hocam. Ps5 yanına derken ps5’e mi gamepad arıyorsunuz?
Bende 550₺’ye satmıştım. Kırmızı Tr garantili.ps5 için mi istiyorsun
sahibinden 9.nesil xbox gamepad 540 TL ye almıştım
https://www.itopya.com/steelseries-nimbus-apple-kablosuz-gamepad_u10998 alınır mı? sizceSahibinden’de 800₺ satan var. Düşünmeden alın. Ben hep 8. Nesil hem de 9. Nesil kullandım.
Ergonomik olarak Microsoft gamepadleri çok daha rahatlar. Ps5 kolu almazdım ben.
Ama 1250₺ verecek 8. Ve 9. Nesil arasında fark yok ama sahibinden üzerinden sıfır 800₺’ye satanlardan param olsa yarın alırdım.
İlk başta burayı okumadım hocam. Ps5 yanına derken ps5’e mi gamepad arıyorsunuz?
İphone için alıp geforce now’fan oyun oynama projem vardı ama çok pahalı gamepad :/https://www.itopya.com/steelseries-nimbus-apple-kablosuz-gamepad_u10998 alınır mı? sizce
apple içinmiş üzdü