Game Pad Önerisi Alabilirmiyim ?

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
456
PS5 Yanına GamePad Önerisi İstiyorum Xbox 9. Nesil Pahalı bütçe 500 kadar yolu var

Xbox türü istiyorsanız.

Gamesir t4 pro daha kaliteli isterseniz g4 pro

500 ise bütçe
2.el xbox 8. Nesil veya orjinal ds4 kolu.
Başka alma üzülürsün.

peki xbox 9 nesile 1250 TL vermek doğrumudur hak ediyordur ama yoksa ps5 kolu almak mı
Sahibinden’de 800₺ satan var. Düşünmeden alın. Ben hep 8. Nesil hem de 9. Nesil kullandım.
Ergonomik olarak Microsoft gamepadleri çok daha rahatlar. Ps5 kolu almazdım ben.
Ama 1250₺ verecek 8. Ve 9. Nesil arasında fark yok ama sahibinden üzerinden sıfır 800₺’ye satanlardan param olsa yarın alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PS5 Yanına GamePad Önerisi İstiyorum Xbox 9. Nesil Pahalı bütçe 500 kadar yolu var
İlk başta burayı okumadım hocam. Ps5 yanına derken ps5’e mi gamepad arıyorsunuz?

Son düzenleme:
PS5 kolunun trigger tuşları çok güzel ama xbox kolu ergonomik açıdan daha güzel

tam anlamadım ps5 iniz var ve pc için mi gamepad istiyorsunuz?

ps5 için mi istiyorsun

Sahibinden’de 800₺ satan var. Düşünmeden alın. Ben hep 8. Nesil hem de 9. Nesil kullandım.
Ergonomik olarak Microsoft gamepadleri çok daha rahatlar. Ps5 kolu almazdım ben.
Ama 1250₺ verecek 8. Ve 9. Nesil arasında fark yok ama sahibinden üzerinden sıfır 800₺’ye satanlardan param olsa yarın alırdım.

İlk başta burayı okumadım hocam. Ps5 yanına derken ps5’e mi gamepad arıyorsunuz?
sahibinden 9.nesil xbox gamepad 540 tl ye almıştım

ps5 için mi istiyorsun

sahibinden 9.nesil xbox gamepad 540 TL ye almıştım
Bende 550₺’ye satmıştım. Kırmızı Tr garantili.

https://www.itopya.com/steelseries-nimbus-apple-kablosuz-gamepad_u10998 alınır mı? sizce

apple içinmiş üzdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,994
Üyeler
190,675
Son üye
Chace
Geri