Game pass oyun tavsiyesi

Gamepassde ea play de oldugu icin it takes two da var içerisinde
Bir şey soracağım monitör'den ekran kartından anlıyor musun ? Konu da kirlilik yapıyorum farkındayım. Fakat Ben konu açınca kimse yazmıyor. Bana bir gıcığı(!) var forumun 😂 😂 😂

İkisini de oynadım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olmaya çalışırım
Ne sorduğuna bağlı

bende ultimate alsam pc de oynayabilirmiyim

Gamepass'te oyunun orijinal versiyonu değil de farklı bir sürümü tarzı bir şey olduğunu hatırlıyorum. Tabii ne kadar doğru emin değilim.
Ne dediğini tam anlamadım fakat pinti panda ve eastergamers beraber oynuyorlardı ve kendileri video içerisinde söyledi ea play üzerinden oynuyoruz diye. Gamepass de ea play icerdigi icin oynayabilmesi lazim

Aslında oynadığın oyunları belirtsen biz de ona göre yorum yapsak daha iyi olabilir.

Ne dediğini tam anlamadım fakat pinti panda ve eastergamers beraber oynuyorlardı ve kendileri video içerisinde söyledi ea play üzerinden oynuyoruz diye. Gamepass de ea play icerdigi icin oynayabilmesi lazim
Şimdi a way out gibi tıpkı 2 tane oyun var birisi orijinal oyun diğeri ise orijinal oyunu alan ile oynamanı sağlayan ücretsiz versiyon ea de hangisi var bakacağım

Titanfall 2yi oynadım sadece 1 güzel mi star warslara da bakabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem pc hem xbox oynayabilirsin 😊
Ben de sadece 2. oyunu oynamıştım. Star wars'un battlefront 2, jedi fallen order, squaddrons oyunları gerçekten çok kaliteli. Tavsiye ederim.

Valla baktım ama çözümünü bilmiyorum. Kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,771
Üyeler
188,655
Son üye
emirrrrr
Geri