İnceleme GameBooster 280HZ 1MS IPS Monitör İncelemesi

Bu sistemin siparişini verdim. Bu monitörü almalı mıyım uyar mı sizce.
Güzel sistem hayırlı olsun. Monitöre gelince tabii ki uyar hocam alın derim.

Güzel sistem hayırlı olsun. Monitöre gelince tabii ki uyar hocam alın derim.
Hocam fotoğraf eklicektiniz birde sizce alınır mı güzel mi şikayet ettiğiniz bir konu var mı yorumlarda hoparlör var diyen varda hoparlörüde var mı?

Hocam fotoğraf eklicektiniz birde sizce alınır mı güzel mi şikayet ettiğiniz bir konu var mı yorumlarda hoparlör var diyen varda hoparlörüde var mı?
Hocam fotoğrafı müsait olduğumda ekleyeceğim. Hoparlörü var evet ve şikayet ettiğim durum olmadı şimdilik alınır bence.

Hocam fotoğrafı müsait olduğumda ekleyeceğim. Hoparlörü var evet ve şikayet ettiğim durum olmadı şimdilik alınır bence.
Zaten asusun bir modeli ile aynı paneli kullanıyor demiştiniz bende aldım bir tane ya inşallah sıkıntı yaşamam çünkü gameboosterin servisi rezalet.

Zaten asusun bir modeli ile aynı paneli kullanıyor demiştiniz bende aldım bir tane ya inşallah sıkıntı yaşamam çünkü gameboosterin servisi rezalet.
Evet hocam haklısınız, hayırlı olsun gelince haber edin bizi de. :)

Evet hocam kullanıyorum, bir sorunu yok şu anlık güzel.
Hocam foto, foto atmıyosun gibi duruyo
1678951853560.png

ben de monitör arayışı içerisindeyim almışken minimum 240hz almayı planlıyorum. Fps oyunları yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum, bu açıdan herhalde ıps panel olması önemli. F/p açısından başka bir monitör var mı bu ayarda 5 bin tl yoksa bunu mu almalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

ben de monitör arayışı içerisindeyim almışken minimum 240hz almayı planlıyorum. Fps oyunları yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum, bu açıdan herhalde ıps panel olması önemli. F/p açısından başka bir monitör var mı bu ayarda 5 bin TL yoksa bunu mu almalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Hocam şu anlık bu aralarında en f/p olanı gibi duruyor, alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri